Rypejakt i Engerdal

Jegerprøven

Jegerprøven ble innført som obligatorisk i 1986. Bakgrunnen for prøven, er at de som jakter vilt i Norge skal ha en god kunnskap og riktige holdninger under jaktutøvelse.

Jegerprøvekurs 2023

Dato: Årets kurs vil i år gå over to helger, 2-4 juni samt 9-11 juni.

Sted: Surnadal JFF klubbhus - Nordsida 198 på Tellesbø.

Pris: Medlem kr. 2000,- Ikke medlem kr. 2500,-

Påmeldingsfrist: 1. juni

Arrangør: Surnadal JFF

Kontaktperson: Turid Sættem Eggen Tlf. 975 42 287 / e-post: [email protected]

 

Du kan ta jegerprøven fra og med det året du fyller 14 år.

Kursavgift inkluderer læremateriell, leie av våpen og ammunisjon på skytedag.

Samling 1, 2, 3 og 4 har obligatorisk oppmøte. Deltagerne kan ha fravær fra undervisningen på inntil 2 samlinger, men bare fra samling 5,6,7,8 eller 9. Ved fravær skal deltageren gjennomføre e-læring og levere dokumentasjon for bestått test for denne samlinga.

Informasjon om jegerprøven finner du her: Informasjon om jegerprøven

Last ned appen JEGERPRØVEEKSAMEN, for oppmelding som kandidat. Når du har gjort det og fått et jegernummer, sender du e-post til [email protected] med navn og telefonnummer samt jegernummeret du har fått tildelt. Når vi har mottatt e-post med jegernummer blir du lagt til i kurset hos oss.

Om du ikke er medlem av NJFF, men ønsker å melde deg inn for å ta del i de mange fordelene, er det bare å ta kontakt med Turid Sættem Eggen i SJFF.

Medlemskap i din lokalforening gir deg god rabatt på selve jegerprøven, men man har også flere andre fordeler som medlem av NJFF. Dine medlemsfordeler

Velkommen på kurs :)