MENY hamburgermeny Close-menu button

Jaktskyting

Klubben vår er en jaktskytterklubb. Jaktskyting praktiseres som - og er en egen sport. Med andre ord trenger man på ingen måte å holde på med jakt for å drive med jaktskyting. Skytingen setter krav til - og utfordrer skyteferdigheter, mestring av press og konsentrasjon, på linje med andre typer sport.

Det er derimot svært mange fordeler å hente ut fra en kombinasjon av en jaktinteresse og jaktskyting. Alle skivene vi skyter på er av dyr, noe som gir god trening for en jeger. Med jaktskyting får man en realistisk treningsopplevelse ved forskjellige dyrefigurer på ulike avstander på vinteren, og skyting både på fastmonterte skiver og løpende elg om sommeren. Vi tror at med en variert og regelmessig trening blir man en bedre og tryggere jeger.

collage4.png

 

Konkurranseskyting

De ivrigste i jaktskytterklubben skyter også i konkurranser og deltar i stevner i Støla, men også resten av landet. Det er mange stevner å delta i løpet av et år om man er interessert. Flere i klubben drar sammen og skyter NM i elg og jaktfelt. Det skytes også konkurranse i hagleskyting.

Vi har et høyt nivå på mange i klubben. Man kan delta individuellt og i lagkonkurranser. Nedenfor ser du et virvarr av bilder fra diverse stevner og konkurranser.

 

collage7.png
collage5.png
coll3.png
collage6.png

 

Følg oss på facebook for å følge med på aktiviteten vår. External-link icon