Om oss

Lagets første navn var "Snåsa Arbeidernes Jeger- og fiskerforening" (Snåsa A.J.F.F), og første valgte leder var Nikkard Brede. Etter flere forslag i styret ble navnet endret til "Snåsa Jeger- og fiskerforening" på årsmøtet 30. april 1961.

Snåsa JFF er et aktivt lag med store personalressurer. Av aktiviteter kan nevnes: kursvirksomhet (blant annet jegerprøven), opplæringsjakt, fiske og friluftsliv for barn og unge, dressurområde for fuglehunder, rypetakst for Snåsa fjellstyre, isfiskekonkurranser, familiefiskedager,  elgbane,  leirduebane, avversjonsdressur på sau og rein, salg av hundefor og ikke minst arrangering av den årlige ​Snåsavatnet Fiskefestival.

I tillegg flere sosiale arrangementer for Snåsas innbyggere. Laget har også instruktører på en rekke områder innen jakt, skyting, ettersøkshun​d mm.

Som medlem i Snåsa JFF har du også mulighet til å leie vårt naustet ved Langvatnet - midt i Snåsafjellene. Et perfekt utgangspunkt for både jakt og fiske. Her er det mulig å leie båt, motor og overnatting for en rimelig penge, og det er bare å ta kontakt med Brede Servicestasjon for leie av naustet. 

Vi har bruk for deg, og vi tror du har stort utbytte av å være sammen med oss, så ikke nøl, meld deg inn i Snåsa JFF.

Gå til linken  "Bli medlem" og se våre lokale medelmsfordeler.

På NJFF sine sider finner du oversikt over medlemsfordelene fra forbundet sentralt.

Det er lønnsomt å være medlem.​

På menyen lenger ned på siden finner du en oversikt over medlemskategorier og priser.

 

Kristoffer Øien

Leder

Vegard Løvmo

Nestleder

Helene Aasvold

Nestleder

Vegard Løvmo

Leder hundeutvalg

Vegard Løvmo

Kasserer

Marte Hegge Berg

Styremedlem

Gøran Lunde

Styremedlem