Kvinneutvalg

Liker du å være ute i naturen? Vil du lære mer om jakt og fiske, trene på lerduebanen eller bare å ha det morsomt på tur med andre damer? Da bør kvinneutvalget og våre aktiviteter være noe for deg!

​​Kvinneutvalget i Stjørdal jeger- og fiskerforening ble offisielt valgt på årsmøte i mars 2011 selv om vi har vært i aktivitet fra høsten 2010. Vi ser for oss mange interessante og lærerike aktiviteter årlig framover, og mener selv at vi har startet opp bra og fått til forskjellige aktiviteter som bør fenge de fleste som er interessert i friluftsliv.  

Målsettingen med eget kvinneutvalg og aktiviteter for damer, er å få flere damer aktive i Stjørdal Jeger- og fiskerforening's jakt-, fiske- og friluftsmiljø. Du er hjertelig velkommen til å være med på ulike aktiviteter, uavhengig av ferdighetsnivå, alder og erfaring.

Det er en link til kvinneutvalgets aktiviteter ellers på vår hjemmeside.

Håper du finner noe du ønsker å være med på. Hvis du savner noe, ta kontakt.

Vi ønsker å være et åpent og inkluderende utvalg hvor damer deler spennende naturopplevelser og erfaringer med hverandre, både i praksis og ved bilder/foredrag etc.

Det må være viktig at vi kan ha det interessant, moro og lærerikt sammen! Vi ønsker å kunne tilby ulike aktiviteter som kan passe enhver smak året rundt, og derfor håper vi å få innspill eller gode idéer. Vi setter veldig stor pris på å høre fra nettopp deg! Ta derfor gjerne kontakt med kvinnekontakten i SJFF

Greta Olgadatter Randi på mail eller telefon.

Husk ellers: At det blir egne skytekvelder – leirdueskyting - for damer mandagskvelder fra mai av og utover sommeren på leirduebanen på Melmyra. Om du ikke skyter, kan du komme og bare gå en tur, ta med hunden din, drikke kaffe og ta en prat. Vi ser på disse mandagene også som en "treffkveld" og har alltid gode vafler vi koser oss med.  

Aktivitetsplan 2020 – Kvinneutvalg / Jenter

- Bli- kjent- turer til fots eller på ski (hovedsaklig i nærområdet) – Sosiale friluftsturer

- Isfiske

- Ferskvannsfiske

- Sjøfiske

- Skyting (Frigården, Langstein)

- Jakt (hovedsakelig fuglejakt)

- Temaopplegg: Dyrespor / beitespor/ foredrag og ute i «felten» (friluftsliv)

- Nyttevekster – bruk - kurs

- Partering – matlaging – kurs

- Sopptur

- Høsttakkefest

- Blåtur​

 

Vet du ikke hvor Melmyra er, ta en telefon.
Ellers forsøker vi å samarbeide mer med kvinneutvalget i tilliggende foreninger.

PS! Kvinneutvalget har Vippsnr: 590890  ​

Greta har e-post adresse: greta-olgadatter.randli@ntfk.no og telefonnummer: 913 73 649​

Kvinneutvalg  
Leder: Greta O Randli
Nestleder: Bjørg Solli