Hund

Jakt med hund har lange tradisjoner i Norge. Innenfor jakthundene er det mange forskjellige grupper og innen disse gruppene er de ulike rasene avlet frem med hver sine særegne kvaliteter som gjør disse til gode jakthunder.

Alle som jakter elg, hjort eller rådyr må ha tilgang på godkjent ettersøkshund.

Jakthundutvalget i Brønnøy JFF arbeider med aktiviteter for jakthundeiere i foreningen. Vi stiller med hunder til foreningens introjakter, og tilbyr aversjonsdressur mot sau for både jakt- og selskapshunder. 

Ettersøksringen arrangerer også sportreninger for deg som ønsker å trene mot godkjenning som ettersøksekvipasje. 

Bli med i facebookgruppen Jakthundutvalget i Brønnøy. Der annonseres aktiviteter og felles treningsturer med hund.

Sjekk hunderelaterte aktiviteter i aktivitetskalenderen. Dette er aktiviteter i regi av Brønnøy JFF.

Ønsker du å bidra på aktiviteter med jakthund i foreningen, eller har forslag til aktiviteter og arrangementer, ta kontakt med Martin på mail eller telefon. 

Martin Søreng martinsoreng@gmail.com 916 94 421

Brønnøy jeger og fiskeforening ettersøksring ble opprettet før jaktsesongen 2019, og består av 8-10 godkjente ettersøksekvipasjer. Formålet med ettersøksringen er primært å forenkle tilgang til ettersøkstjenester til alle jegere som skal jakte i Brønnøy. I tillegg har vi mål om å bidra  til rekruttering av flere ekvipasjer. 

Nytt for 2024 er at de fleste jegere og jaktlag tegner sin avtale elektronisk!

Forutsetningene for å tegne standard avtale elektronisk er at du jakter i Brønnøy kommune, innen rimelig nærhet til vei på fastlandet. For jaktlag som jakter i avsidesliggende områder som krever båt, atv eller annen transport for å bringe ettersøksekvipasjen til skuddplass innen rimelig tid, ta kontakt med Martin på tlf eller mail.

Som en fordel til våre medlemmer har vi også endret avtalevilkårene noe, slik at NJFF-medlemmer som bruker vår standardavtale får alle eventuelle utrykninger og timer medgått til ettersøk inkludert i avtaleprisen.

Tegn standard avtale for NJFF-medlem her

Avtalen gyldig så fort du har betalt og fått bekreftelse på mail.