Hytteprosjektet i Storbørja

Fiskestellutvalget arrangerte infomøte på Kjerringlorten mandag 29. april. Her ble planer for hyttebyggingen og gjennomføring av dugnad gjennomgått.

Publisert: 30. april 2024 kl. 15.40

Hytteprosjektet Storbørja.

Under informasjonsmøte 29.04 der 10 stk. deltok så informerte Arnt Kåre og Ole Gunnar om planene for dugnadsarbeid og prosessen om å få hytten tett til åpningen av fiske 15.Juni.

Det ble informert om at vi har fått hjelp av AQS v/ Kim H. og Ron H. om å få resten av materialet innover på plass mellom 13/15 mai. Vi ønsker oss minst 3-4 personer som blir med på bæring. Blir også satt ned nye fortøyninger da de som var der røk i vinter.

Det er allerede en god del material som er fraktet innover tidligere av Ronny og Kim Ove, de har også støypet og satt ned sko. Det er tenkt å bruke 400 dugnadstimer for hele hytten skal være «nøkkelklar».

Vi trenger flere hender for å greie å få hytten tett i første omgang. Så nå innkaller vi til dugnadsarbeid. Ronny Kristiansen og Tor Mikalsen er byggeledere for byggingen. Vi har bestemt at vi skal få gjort oppdraget på 4 dager fordelt over to helger. Datoene er: 25-26 Mai og 01-02 Juni Vi ønsker oss 8-10 personer for hver dag, absolutt ingen problemer om flere blir med. Vi ordner med båt for frakt av personer. Båten går lørdagsmorgen og tilbake på kvelden. Det samme skjer også på søndagen. Dette for at vi ønsker å ha med folk som også kan bidra en av dagene. Det er muligheter for å sette opp telt og overnatte for de som ønsker det.

Vi har en del verktøy, men ikke alt. Så de som ønsker å hjelpe til må belage seg på å ta med seg skrumaskiner bl. Annet. Til dem som ønsker å bidra så trenger vi bare å bli kontaktet så vi får satt opp ett arrangement der det kommer mer spesifikk informasjon, frist påmelding 10.05.24 Vi hører ifra dere.

Med vennlig hilsen

Arnt Kåre                        Ole Gunnar

Mob: 976 25 977            Mob: 974 74 009