NJFF Ung

​​​​​Gimsøy Jeger- og fiskeforening driver aktivt for å engasjere barn og unge til friluftsaktivitet. Dette gjelder både jakt og fiske, men også gleden av å bare dra på tur, lage bål og ha det trivelig utendørs. 

Årlig arrangeres det padledag hvor foreningen stiller med kajakker og kano, dette med særlig fokus på barn og unge slik at de ser hvor mange muligheter det fins utendørs. Som da f.eks. padling. Samtidig er det fiske i vannet og vi lager bål og griller ute. Foreningen har også opparbeidet et flott område i Vinjedalen med flere bålplasser, lavvo, gapahuk og utedo. Alt laget og bygget med treverk som er fellt i området. Det er også en populær "Tarzan"-løype i skogen hvor barn i alle aldre leker og hærjer. Her er oppkom av vann og rikelig med trær å ta av. Det forsøkes å holde "ved-dugnad" årlig for å fylle på lagrene slik at det alltid er tørr ved tilgjengelig året rundt. 

Luftgeværskyting samtidig som det er leirdueskyting er fast. Her lærer barn og unge om våpen-bruk og sikkerhet rundt dette. Premiering er det også. Fluebinding og turer har vi også som tilrettelegges de yngste. Når isen er tykk og trygg nok arrangeres det også isfiske- og skøytetur på Sortvannet. Vi er også med på fiskesommer-arrangementet.