Kombinert kvinnekontaktsamling og skytesamling for damer på Fauske!

NJFF Nordlands kvinneutvalg og Fauske og Sørfold JFF arrangerer kombinert kvinnekontaktsamling og skytesamling for damer på Fauske. Vi inviterer lokale kvinnekontakter til møte på Fauske og Sørfold JFFs skytebane i Buvika, Sørfold

Publisert: 16. april 2024 kl. 15.46

NJFF Nordlands kvinneutvalg og Fauske og Sørfold JFF arrangerer kombinert kvinnekontaktsamling og skytesamling for damer på Fauske.

Vi inviterer lokale kvinnekontakter til møte på Fauske og Sørfold JFFs skytebane i Buvika, Sørfold, fredag 26.04.2024 klokken 19.00.

Agenda for møtet:

Info om organisasjonen, portalen og søknader

-Erfaringer; hvordan få med flere jenter? Hvilke aktiviteter kan arrangeres? Kan lokalforeninger samarbeide? Sosiale medier. Kan vi i regionlaget hjelpe på noen måte? Workshop.

-evt.

Etter møtet blir det pizza og småsnakk utover kvelden. Vi får mulighet til å overnatte inne på skytterhuset (ta med liggeunderlag og sovepose). Eller du kan ta med eget telt og sove ute. Alle som overnatter må ha med mat til frokost/ kveldsmat.

Lørdag 27.04.2024

inviteres alle jenter/ kvinner som vil øve mer på hagleskyting til en skytesamling på Fauske og Sørfold JFFs skytebane i Buvika, Sørfold. Du trenger ikke å være lokal kvinnekontakt for å delta på

skytekurset på lørdag, men du som er lokal kvinnekontakt og har meldt deg på kvinnekontaktsamlinger, er også påmeldt denne skytesamlingen. Dette er et lavterskeltilbud, med ingen krav om tidligere skyteerfaring.

Det er ingen krav om at du må ha eget våpen, du får låne våpen. Men ta gjerne med egen hagle om du har. Hagleskudd og lerduer er medregnet i prisen (kal.12). Nedre aldersgrense er 13 år, forutsatt at du behersker hagle. Ungdommer under 18 år må ha med bekreftelse fra foresatt om at du har lov å skyte med våpen.

Program for skytedagen lørdag:

10.00: Åpning og presentasjon.

10.15- 11.15: Teori om hagleskyting; sikkerhet, skyteteknikk, konkurranse, jakt. Ved Elise Larsen

11.30: Praktisk skyting med hagle og simulator. Vi får hjelp av kyndige instruktører.

16.00: Middag

17.00: Fortsettelse med hagleskyting

Ca.18.00 Avslutning

 

PÅMELDING GJØRES HER

Påmeldingsfrist 24.04 kl 23.59

 

Velmøtt!

 

Elise Larsen og Beate Solli Nilsen