Ledige plasser på introjakt elg

I høst skal NJFF Nordland arrangere flere introjaktkurs på elg i samarbeid med Statskog Salten og Statskog Helgeland. Det er planlagt 3 kurs i Saltdal på jaktfelt Junkerdal Nord i Skaiti. Det er 24. – 27. september, 30. september – 3. oktober og 7. – 10. oktober. På Helgeland blir det tre kurs på jaktfelt Bergli Jakobjonsadal i Hattfjelldal. Det er 24. – 27. september, 30. september – 3. oktober og 7. – 9. oktober. Jakta starter 25. september, så 24. september vil være teori.

Publisert: 17. august 2021 kl. 11.38

Sist oppdatert: 18. august 2021 kl. 13.39

Det er ledige plasser på alle kursene.
Introjaktene er for kvinner, ungdom og nybegynnere. Maks antall deltakere på alle introjaktene er tre. Det er "først til mølla prinsippet" som gjelder.

For å delta på kurset må deltakerne vise godkjent jegeravgift og godkjent oppskyting med det våpenet de har med for jakta. Vi oppfordrer alle som kan tenke seg å delta på introjakten, til å benytte treningskveldene på skytebanen, slik at oppskytingen går greit. 

I Skaiti blir det privat innkvartering. Deltakerne må ta med sovepose og tørrmat. Felles middag om kvelden lørdag og søndag den første helga, og fredag og lørdag de to neste helgene.
I Hattfjelldal blir det innkvartering i hytte. Deltakerne må ta med sovepose og tørrmat. Felles middag om kvelden lørdag og søndag den første helga, fredag og lørdag den andre helga og om fredag den tredje helga.

Øvrige opplysninger om kursene: 
Første kursdag starter kl 18.00. Oppmøtested avtales etter påmelding.
Deltakeravgift for hver helg: kr 1.250,- for medlemmer i NJFF, som inkluderer felles middag. Ikke-medlemmer kr 2500,-. Det er mulig å delta på flere helger.
Påmelding i aktivitetskalenderen på hjemmesiden til NJFF​ Nordland​. Det forventes at deltakerne er interessert i å kjøpe elgkjøtt til Statskogs satser.
Bekreftelse av plass når deltakeravgift er betalt til NJFF Nordland på konto 4750 62 62301-merk introjakt elg.
For introjaktene i Salten kan spørsmål rettes til Rolf Arne Tønseth på tlf 413 06 557. For Helgeland kan spørsmål rettes til Rolf Almås på tlf 979 51 036, eller på e-post til [email protected]
Kursene støttes av Nordland fylkeskommune.​​