Fóravtale

Publisert: 27. februar 2024 kl. 21.30

Sist oppdatert: 29. februar 2024 kl. 21.10

Vår fóravtale er med Troll hundefór som sponser oss med fórpremier til utstilling og jaktprøver.

Dersom du som medlem ønsker å bruke dette fóret, kan det kjøpes hos
B. Hall AS:

20%  Rabatt på Troll tørr-fòr til foreningens medlemmer ved visning av medlems bevis.   Pris eks. 15 Kg Troll extrem/Sport veil pris 870,-
 -20% Kr.696,-  Lagerføre Troll fòr.

Rabatt avtale på nettbutikken til Troll for RJFF`s medlemmer.

I samarbeid med TROLL Hundefôr og Utstyr har vi på vegne av klubbens medlemmer fremforhandlet en avtale som gir redusert pris på mange av de produktene TROLL har i nettbutikken sin og som er egnet for vår bruk.

Alle som ønsker å benytte seg av disse prisene må først registrere seg som kunde i nettbutikken til TROLL. Dette gjøres på www.troll-hundefor.no
Når du er registrert sender du en mail til post@troll-hundefor.no der du skriver at du er medlem i Rjff og ønsker å bli flyttet inn i prisgruppen tilknyttet klubben.

Når TROLL så bekrefter at du er tilknyttet klubbens prisgruppe vil det automatisk komme opp redusert pris på de produktene hvor det per tiden er lagt inn rabatter. Er det produkter som ikke er rabattert kan du sende en mail til TROLL om dette for å høre om det er mulig å få dette lagt inn i klubbens avtale.

Merk at på tørrfôr er frakten per sekk så vidt høy ved sending av 1 eller 2 sekker, at det alltid vil være rimeligere å kjøpe dette hos BJARNE HALL AS som er klubbens lokale forhandler av TROLL.