Hytter, Naust og Båter

I fanene under finner dere hyttene, naust og båter for utleie.

Hytte med uthus og naust med båt i på nedre dorro

Dorrohytta har 6 sengeplasser fordelt på 2 soverom og en sovesofa i stua med plass til 2. Rom 1 har under og overkøye, rom 2 har 2 underkøyer og 2 overkøyer.

 I stue/Kjøkken er det spisebord med 6 stoler, en sofe med sjeselong som også er sovesofa med plass til 2 stk, en kjøkkenkrok med gassbluse, kopper og det som trengs. Vedovn står ved kjøkkenkroken. I gang er det et lite vaskerom med bord og skap det gassflaske er lagret til venstre for inngangsdør, Solcelle for belysning.

Båt i naust med årer og redningsvester. I uthus er det ved, isborr, campingstoler, verktøy, øks, sag, osv og utedo.

 

Adkomst: Kjør bil innover balvannsveien til man kommer til enden av risevann, så følger man stien som er merket Dorro ca 1 time fra parkeringsplassen og til hytten. GPS posisjon på hytta er Breddegrad: 67.00548 Lengdegrad: 16.06641
 

Jakt og Fiske muligheter: Ligger rett i fint rypetereng. Fiskevann er rett nedenfor hytta med mulighet for å bruke båten vår på Lisj dorro. Stor dorro ligger bak hytta, samt rundvann påsiden av hytta med gode muligheter for fiske.
Fiskekort kjøpes på Inatur.no


Hytteverter: Mats Jensen Tlf: 46860632 mail: matsjj@hotmail.com
Aleksander Løkås Tlf: 91759354 mail: Alex_ps2_1990@hotmail.com
 

For leie av hytte gå inn på: SJFF hytter på inatur.no

 

​Naustet har båt, redningsvester og winch for å dra båt opp i naustet. Er 4 sengeplasser i eget oppholdsrom innerst i naustet. Oppholdsrommet inneholder kjøkkenbord med stoler, minikjøkken med liten hybelkomfyr. Det er innlagt strøm i naustet. I utedel av naust står det sofa, sofabord og stoler så man kan flytte når båt er dratt ut. Det er kjøleskap og fryser i utedel av naustet.

 

Adkomst: Kjører bil innover balvannsveien heilt til demningen, hvis man tar veien ned til venstre før demingen er naustet det siste på veien.
Gpsposisjon: Breddegrad: 66.98222 Lengdegrad: 15.94869
 

Jakt og Fiske muligheter: Ligger rett i fint rypetereng. Fiskevann er rett nedenfor naustet med mulighet for å bruke båten vår på Balvann. Det er ikke lange veien til Fuglvann eller Tjorvi for fiske der også.
Fiskekort kjøpes på Inatur.no


Hytteverter: Jan Petter Nilsen tlf: 922 41 908

For leie av hytte gå inn på: SJFF hytte på inatur.no

 

Båter på Hellarmovatnet leies ut

Kjør til Hellarmovatnet og parker på øversiden av vannet. Gå innover stien 200m så ligger båten på venstre side av stien. Det er montert handvinsj for å enkelt kunne sette ut båten alene.

 

For leie av båten gå inn på: SJFF båter på inatur.no

Hytte med 2 stk utleiedeler, uthus med utedo, naust og båter i Fuglvann

​Hytta ligger på nordøstsiden av fuglvannet. Ca 4,3 km fra demningen på Balvann. Hytta har vedovner for oppvarming og gassbluser for matlaging. For belysning er det 12v solcelle.

 

Fuglvannshytta har 8 sengeplasser fordelt på 2 utleiedeler. Del 1 har 2 under og 2 overkøye,  i stue/Kjøkken er det spisebord med 4 stoler, en kjøkkenkrok med gassbluse, kopper og det som trengs. Vedovn står ved kjøkkenkroken. I gangen er det Solcelle for belysning.

Del 2 har 2 underkøyer og 2 overkøyer. i stue/Kjøkken er det spisebord med 4 stoler, en kjøkkenkrok med gassbluse, kopper og det som trengs. Vedovn står ved kjøkkenkroken. I gangen er det Solcelle for belysning.

Båter i naust med årer og redningsvester. I uthus er det ved, campingstoler, verktøy, øks, sag, osv og utedo.

Jakt og Fiske muligheter: Ligger rett i fint rypetereng. Fiskevann er rett nedenfor hytta med mulighet for å bruke båtene vår på Fuglvann.

Fiskekort kjøpes på Inatur.no

 

Adkomst: Kjør bil innover balvannsveien til man kommer til enden av veien ved Balvannsdemningen, så følger man stien som er merket Fuglvann ca 45 min fra parkeringsplassen og til hytten. GPS posisjon på hytta er 66 58'49.3"N 15 52'21.4"Ø

 

Hytteverter: Stein Vegar Langaard tlf: 900 98 483
 

For leie av hytte gå inn på: SJFF hytte på inatur.no

 

Hytta med uthus, naust og båt

​Hytta ligger nordvest for jakobsbakken. Hytta har 4 sengeplasser og gassbluse for matlaging. Hytta har vedovn for fyring. Ved ligger i uthus.

Solcelle for belysning.

Båt i naust med årer og redningsvester. I uthus er det ved, verktøy, øks, sag, osv og utedo.

 

Adkomst: Man kan enten gå fra Grønnli ca 8,5km eller jakobsbakken ca 5,3km for å komme til Villumsvann.
GPS posisjon på hytta er Breddegrad: 67.12596 Lengdegrad: 15.94877

Jakt og Fiske muligheter: Ligger rett i fint rypetereng. Fiskevann er rett nedenfor hytta med mulighet for å bruke båten vår på Villumsvann. Det er ikke lange veien til Skourta for fiske der også.
Fiskekort kjøpes på Inatur.no


Hytteverter: Cato Lund tlf: 93029397

For leie av hytte gå inn på: SJFF hytte på inatur.no

Naustet ligger sør/sørvestover ca 8,5km fra jakobsbakken. Man følger merket sti fra Jakobsbakken til nedre Sølvbekk.

​Naustet har båt og redningsvester, 4 madrassers som ligger i taket som man legger på gulvet. Det er gassbluse for matlaging og gassovn for varme. Kjøkkenbord med stoler samt noen ekstra stoler. Nedre sølvbekk har fin fisk og ligger i nærheten av andre fine fiskevann som Rosna. Man er rett i jaktterreng for ryper også. Fiskekort kjøpes på Inatur.no

Gpskordinater på Naustet i nedre Sølvbekk er: 67 03'02.7"N 15 51'60.0"Ø

Hytteverter: Kurt Anton Kvam tlf: 930 98 337

For leie av hytte gå inn på: SJFF hytte på inatur.no

 

Båter i rosna på 66.99824°N 15.84576°Ø. Vi har totalt 3 stk båter i rosna, 1 stk suvi 460, 1 stk suvi 420 og en viking 370. Suvi 460 er 42 cm lengre en sin lillesøster Suvi 420. Dette gjør den naturlig nok enda romsligere, men den har de samme fine egenskapene hva roing, stabilitet og funksjonalitet angår.Suvi 460 er som 420 en unik, solid og veldig populær båt. Båten har svært gode sjøegenskaper og er fantastisk fin å ro. Den er rask, retningsstabil og enkel å manøvrere. Suvi 460 benyttes både på fjellvann, i elver, på sjøen eller på skogsvann.

​Kjør til balvannsdemningen å parker. Gå over demningen og følg stien fra balvann mot Rosna det er ca 5,2km til båtene. Det er merket noen plasser på stien, Når du er kommet til første hytte du kommer nede ved Rosna, så ligger båtene til venstre for hytta fortøyd.


For leie av båter gå inn på: SJFF båter på inatur.no