MENY hamburgermeny Close-menu button

Trening og oppskyting 2020

Vi starter med trening på elgbana og oppskyting tirsdag 12. mai kl. 18.00-20.00.

Publisert 06. juli 2021 kl. 20.19

Det blir skyting hver tirsdag til og med 7. juli, samt. 4.august til og med 18. august. Skytingen forgår kun mellom kl. 18.00 og 20.00. 

Vi oppfordrer til betaling med Vipps! 

Alle må ta med seg eget liggeunderlag/matte til standplass. Følg ellers gjeldende retningslinjer for å ivareta smittevern mot Covid-19.

Også i år har vi sesongkort for på elgbanen:

Treningsavgift for treningsskyting og oppskyting på 100 m og oppskyting 2020

Medlemmer av Dovre JFF/NJFF betaler kr 50,00 pr. trening og kr 150,00 pr. oppskyting

Ikke-medlemmer betaler kr 80 per trening og kr 200 for oppskyting.

Medlemmer av Dovre JFF/NJFF betaler kr 350,00 for sesongkort som inkluderer all treningsskyting og oppskyting for éi rifle. Eventuelle oppskytinger for flere rifler kommer i tillegg, kr 150 pr. rifle.

Salg av ammunisjon på banen.​

Husk retningslinjer for smittevern. Hold avstand, og ha god håndhygiene. 

På grunn av koronaviruset har det kommet nye retningslinjer om avlegging av storviltprøve:

Kunngjøring fra Norges Jeger- og Fiskerforbund:

På grunn av koronarestriksjonene på skytebanene kan de som skjøt opp til storviltprøven i fjor, jakte storvilt i år uten å ta ny prøve.


Det åpnes derfor for at prøve fra i fjor og​så vil gjelde i år. For jegere som avla skyteprøve forrige jaktår uten å delta på storviltjakt, vil skyteprøver for jaktåret 2020/2021 være gyldig når jeger dokumenterer med attestert vitnemål fra i fjor. 

De som har rapportert til SSB at de har jaktet storvilt, innen fristen 1. mai, vil få overført godkjent skyteprøve til sitt digitale jegeravgiftskort i løpet av mai.​ Jegeren er selv ansvarlige for å kontrollere at våpenet er riktig innskutt med den ammunisjonen som skal benyttes til jakt eller felling.


Informasjonen i det digitale jegeravgiftskortet inneholder ikke informasjon om hvilket våpen skyteprøven er avlagt med. Jegere som ønsker å benytte andre våpen enn de har avlagt skyteprøve med i 2019/2020 har derfor anledning til å benytte disse. Den enkelte jeger er ansvarlig for at våpenet er korrekt innskutt.​

Nye jegere må fremdeles ta prøven
Jegere som ikke avla skyteprøve i fjor må avlegge prøve på ordinær måte for å kunne jakte til høsten. Det samme gjelder nye jegere som skal jakte for første gang.​ Den enkelte arrangør har ansvar for å gjennomføre aktiviteten på skytebanene i henhold til de smitteverntiltakene som gjelder til enhver tid. ​​​