GjøvikogTotenSPFK_Ikon.png

 

Velkommen til våre sider

Gjøvik og Toten Sportsfiskeklubb er en sportsfiskeklubb tilknyttet NJFF. Klubben ble stiftet i 1990 og har pr i dag ca. 60 aktive medlemmer.  Klubben ønsker å fremme frilufts- og spesielt fiskeinteresse blant barn, ungdom og voksne.

Vi har egen nettside som du finner her! External-link icon

Gjøvik og Toten Sportsfiskeklubb har flere aktive medlemmer som driver med isfiske. Og de aller fleste av disse deltar aktivt på de fleste isfiskekonkurranser i distriktet. Vi arrangerer også flere isfiskekonkurranser i løpet av vinteren. Gjøvik og Toten Sportsfiskeklubb har arrangert to NM og ett Nordisk i isfiske og flere av medlemmene har gode plasseringer i NM og Nordisk. Om ønskelig kan klubben stille opp med informasjon og eventuelt kursing i moderne isfiske. Ta kontakt med oss hvis du vil lære mer om isfiske. Hver vinter arrangeres det flere felles turer til vann i nærliggende områder. Noen av klubbens medlemmer konkurrerer også i moderne meite, og det arrangeres stevner i moderne meite lokalt fra tid til annen.

Klubben har også mange medlemmer som ikke er konkurransefiskere. Det er dyktige fluefiskere som kan lære bort å kaste med flue og binde fluer.. Det er båtfiske hvor det dorges etter de store ørretene på Mjøsa . Samt det spinnfiskes etter det meste av arter i elv, fersk- og saltvann!

Aktivitetskalender

Tilpass søket for aktivitet og kurs

Snarveier
Velg tidspunkt

Gjøvik og Toten Sportsfiskeklubb

Viser 1-0 av 0

Viser 1-0 av 0

Thomas Ødegård

Leder

Halfdan Sangnes

Nestleder

Magnus Karl I. Andersson

Kasserer

Magne Olav Sveen

Styremedlem

Sonni Ingunn Sangnes

Kvinnekontakt

Odd Henning Hansen

Sekretær

Bli medlem av NJFF

Som medlem av NJFF får du tilgang til en rekke fordeler.

Jakt & Fiske
Som medlem av NJFF mottar du landets største jakt- og fiskemagasin rett hjem i postkassa. I tillegg har du tilgang til samtlige artikler i den digitale utgaven på nett.
Mine båter
Som medlem i NJFF kan du få tilgang til båter over hele landet. Alle båtene er plassert i vann med gode fiskemuligheter.
Bli medlem!