Rolf Anders Ensrud og Tore Semb

Heder på årsmøtet 2024

Årsmøtet i LJFF kom med heder og gave til nestleder Tore Semb og kasserer Rolf Anders Ensrud

Publisert: 13. mars 2024 kl. 10.56

Sist oppdatert: 15. mars 2024 kl. 12.17

Årsmøtet i LJFF er gjennomført og dokumentasjonen på dette, lenkes nedenfor.

Heder og en fin Brusletto kniv med personlig gravyrer på skaft og blad ble gitt 2 av våre trofaste frivillige, for god innsats igjennom mange år.

I tillegg til å være LJFF nestleder er Tore Semb vår jegerprøveinstruktør, barn -og ungdomsansvarlig, ansvarlig for Burmabanen - og initiativtager til introjakter mv. Han er selv med på nesten alle aktiviteter vi har, og styret og årsmøtet mente enstemmig at dette engasjementet for LJFF fortjener mye ros - og en gave.

Vår kasserer i LJFF, Rolf Anders Ensrud er heller ikke "bare kasserer" i LJFF. Han kan kalles Mr. Korsåsen, da han lever og ånder for vårt nye skyteanlegg der. Legg til at han tar på seg all IT-support vi trenger i all den rare teknikken og maskinparken vi har, er ansvarlig for alle skytestevner som vi arrangerer ++, så kjeder ikke han seg på fritiden heller. Styret og årsmøtet mente enstemmig at dette engasjementet for LJFF fortjener mye ros - og en gave.

Felles for de begge er stort engasjement for at alle våre medlemmer skal få gleden og tilrettelegging for sin hobby. LJFF ser også at begge skaffer inntekter til oss, og begrenser utgifter med sin rolle i LJFF.

Protokollen fra årsmøtet finner dere her: Protokoll

Regnskapet her: Resultatsrapport, Balanserapport, Revisjonsrapport

Aktivitets/Handlingsplan (NB denne oppdateres av styret fortløpende - og aktiviteter med riktig dato legges i aktivitetskalenderen når aktiviteten er klar.)