Jakthundutstillingen 2023

Årets jakthundutstilling arrangeres lørdag 18. november. Viktig informasjon til deltakerne fulgte ikke med startnumrene i DogWebArra og er lagt ut under:

Publisert: 22. august 2023 kl. 08.53

Sist oppdatert: 12. november 2023 kl. 18.55

Informasjon, fremmøtetid og dommerstatistikk er oppdatert under fanen for Jakthundutstillingen, eller trykk her

VIKTIG INFO OM JAKTHUNDUTSTILLINGEN PÅ TRETTEN 18.11.2023

Velkommen til årets Jakthundutstilling som arrangeres i den oppvarmete ridehallen Hippodromen på Stav på Tretten. Dørene åpner klokken 08.00 og bedømmelsen starter klokken 09.00. Se vedlagte pm for den enkelte ring. Det er i år stor påmelding med 219 hunder og 89 valper. Dette har ført til at vi har måttet flytte noen raser og dermed noen dommerendringer.

Dommerendring:

Valper gruppe 5 blir bedømt i tre ringer: Wenche Porsanger dømmer valper av Norsk elghund grå, Britt Nyberg dømmer valper av Karelsk Bjørnhund, Norrbottnspets, Norsk elghund sort og Svensk hvit elghund, Elin Normannseth dømmer Jämthundvalpene.

Ordinær eksteriørbedømmelse gruppe 7: Engelsk setter blir bedømt av Wenche Porsanger.

Vi inviterer alle til å bli med på dugnaden for å holde utstillingen så smittefri som mulig og ber alle følge de generelle smittevernreglene:

​Husk god håndhygiene.

Bruk papirlommetørkle eller albukroken når du hoster eller nyser. Kast lommetørkleet og utfør håndhygiene etterpå.

Vi har Antibac i inngang, ved kiosken og på toaletter.

 Det går for tiden mye kennelhoste på Østlandet (se https://www.nkk.no/aktuelt/na-blir-mange-hunder-smittet-av-kennelhoste-1 )  og vi minner om at hunder som hoster eller er snørrete har ikke adgang til utstillingsområdet. Våre vakter ved inngangen og vår dyrevernsansvarlige vil avvise hunder som hoster eller er snørrete.

Utstillingen er kontantløs, dvs vi tar bare betaling med Vipps eller bankkort. Det er kiosk i Hippodromen. Det vil bli arrangert Barn og Hund ca. klokken 12, påmelding i sekretariatet.

Vegbeskrivelse: Fra E6 følger du skilting inn til Tretten. Kommer du sørfra, følger du hovedvegen, Kongsvegen, gjennom Tretten nordover til Stav der vi har satt opp skilt med Lillehammerutstillinga. Hippodromen ligger inntil Kongsvegen. Hvis nordre avkjøring fra E6 er åpen, er Hippodromen under 1 km fra avkjøringen. Kart er lagt ut på https://www.njff.no/oppland/lillehammer/jakthundutstilling

Parkering: Parkering skjer på anvist område, følg vaktenes veiledning. Parkering denne dagen er GRATIS. Det er samtidig Julemarked i nabobygningen, vi deler parkeringsplass med dem.

Inngang: En voksen går gratis per katalognummer. Tilskuere: kr 50 for voksen, barn/unge under 18 går gratis.

Deltakelse/bedømming: Skriv ut katalognummeret og bær det på venstre arm eller hofte. Som deltaker bør du ikke ankomme før ½ time før din hund tidligst skal bedømmes (angitt som oppmøtetid på katalognummeret). Når din/dine hund(er) er ferdig bedømt, ber vi om at du tar hunden(e) din(e) ut fra arrangementet så snart som mulig så sant temperaturen tilsier at den kan ligge i bilen.

Hunder som blir «Best i rasen» kan delta i gruppefinale. Gruppefinale blir avholdt når alle raser i gruppen er ferdig bedømt. Gruppevinnerne går videre til konkurransen om Best in Show. Spesifikk oppmøtetid for din rase finner du i PM vedlagt mail for startnummer. Bedømmelsen starter tidligst ved oppmøtetid. Det vil bli foretatt stikkprøvekontroller av hundenes vaksinasjonsattester.

Katalog og kritikker

Vi har katalog både elektronisk (legges ut på arrangementets facebook-side og arrangørklubbenes hjemmesider klokken 8.00 på utstillingsdagen) og på papir kr 50. Kritikkene er elektroniske og blir tilgjengelig på resultater på nkk.no etter at rasen er ferdig bedømt.

https://www.facebook.com/events/349167257456614/?ref=newsfeed

https://www.nkk.no/aktiviteter/resultater/