MENY hamburgermeny Close-menu button

Skyting

Sammenslåingen av LOJFF og LJK har ført til at Lillehammer Jeger- og Fiskerforening (LJFF) nå kan tilby tre skytebaner for leirdue.

LOJFF fester grunn på Flømyra hvor foreningen har hatt leirduebane siden 1963. I dag har klubben bl. a. to baner for jegertrap og et klubbhus der. Den ene banen brukes til individuell opplæring av de som ønsker det. Kontakt bane-ansvarlig så får du egen opplæring - uten forstyrrelser av andre!

Banen er skiltet fra Fv. 311 - Nordsetervegen. Adressen til banen er Nordsetervegen 570. "Flømyrvegen" brukes også til skogsdrift og trening av travhester og er stengt med bom utenom dager med leirdueskyting og stevner.​​​ I 2022 er banen åpen fra fra 10. mai, tirsdager fra kl 18:00.

LJFF har hatt leirduebane "Burmabanen" i Vingrom i en årrekke. På denne banen kan en skyte jegertrap og sporting.​ I 2022 er banen åpen fra fra 27. april onsdager  kl 18:00. D​et er investert i 7 nye kastemaskiner og det skytes sporting og trap annenhver gang. Adressen er Burmavegen 615. Koordinaten til banen er N 61.07383 Ø 10.33870.
 
LJFF bygger en ny bane på Korsåsen (ca koordinater 6776585N - 573571Ø), innkjørinng​ fra vegen mellom Vingnes og Saksumsdal. Det vil være åpent for skyting sesongen 2022. Mer informasjon kommer.  Se kalenderen vår for skyting, lørdager
Korsåsen.jpg
Korsåsen- merket

 

​​​​​
I løpet av sesongen vil vi avholde NJFF merkeskyting, klubbkonkurranser, Opplands Cup Lillehammer Open og Fylkesmesterskap i lerduesti. Nærmere informasjon om priser, påmelding, regelverk og konkurranser vil bli annonsert med plakater på skytebanene på skytebanene. Vel møtt til trivelige treningsøkter på våre skytebaner!
 
Vel møtt!
 

​Priser pr. serie i 2022​​ :

​Patroner kal. 12 og duer, senior ​kr 90​​​ Medlemmer, kr 110 ikke medlemmer
​Patroner kal. 12 og duer, junior ​kr 80
​Kun leirduer ​kr 40 Medlemmer kr 50 ikke medlemmer
​​Vi har betalingsterminal og tar gjerne kort fremfor kontanter ​​

​​​

Det er også mulighet for skyteinstruksjon på egen bane på forespørsel, og nybegynnere så vel som erfarne skyttere kan få råd og veiledning av instruktører.

Vi har også utlån av hagler til de som ikke har det selv på Burmabanen

Medlemmer som påtar seg to vakter får skyting til vakt-pris.