MENY hamburgermeny Close-menu button

Jakt

​Jaktutvalget i SLJFF arrangerer fellesjakt på rådyr hver høst dette er for alle medlemmer som ønsker og være med på rådyrjakt. Dette er ypperlig for unge jegere som ønsker og prøve rådyrjakt.

​Jaktutvalget i SLJFF arrangerer fellesjakt på rådyr hver høst dette er for alle medlemmer som ønsker og være med på rådyrjakt.

Dette er ypperlig for unge jegere som ønsker og prøve rådyrjakt.

 

Vi prøver også og få til duejakt.

 

Vi tilbyr også opplæringsjakt på småvilt for dem som ønsker og prøve dette.

 

Kontaktperson

Bent A. Storløkken

TLF: 465 46 337

​​​​Vi vil jobbe for å få flere aktive og trygge jegere​

Mange gjennomfører jegerprøven, men uteblir når jakta starter. Denne utfordringen må løses for å sikre rekruttering av nye jegere i årene som kommer. Bare halvparten av dem som avlegger jegerprøven hvert år betaler jegeravgiften og kommer seg ut på jakt. Dette vil vi i SLJFF gjøre noe med.

 

Vi arrangerer fellesjakt

Har du gjennomført jegerkurs og bestått jegerprøve? Da er det på tide å komme seg ut på jakt! Denne muligheten får du gjennom foreningens tilbud om fellesjakt for nybegynnere og andre interesserte. Her kan du som fersk fremadstormende jeger møte de gamle ringrevene i det fellesskapet som blir til rundt jakta. Vi arrangerte vår første fellesjakt senhøsten 2017. Der fikk de nye jegerne med gjennomført kurs og bestått eksamen bli med på rådyrjakt. Alle fikk være med ut på post og de som ønsket det fikk utlånsvåpen til disposisjon. Alle fikk være med ut på post for å lære et og annet triks fra de mer erfarne og noen fikk også følge hundefører.  

 

Tidspunkt for fellesjakt vil legges inn i vår aktivitetskalender og på våre facebooksider. 

 

Nytt fra i 2019 er at rettene vil bli holdt igjen for bruk til fellesjakt i foreningen.

Dette for at da vil flere av medlemmene ha tilgang på jakt. ​