Siste nytt 1. mars 2021

Barnas isfiskedag. Fiske. Lerduebane. Årsmøte.

​​​​
Barnas isfiskedag ble dessverre avlyst på grunn av corona, men vi var en gjeng som tok en isfiskedag på Skålsjøen i stedet. Fantastisk vær, brukbart bitt og godt og varmt i Skålsjøhytta, bedre blir det ikke. Vedlagt noen bilder.

Allerede før den nye innstramningen i Oslo søndag var fylkesmesterskapet i isfisking avlyst. Etter de nye tiltakene er det forbudt med arrangementer for voksne frem til 15. mars, så vårt planlagte klubbmesterskap i isfisking 6. mars må dessverre utgå. Om vi kan ta det igjen senere, avhenger av hvordan pandemien utvikler seg og om det vil være gode nok isforhold ved en eventuell godkjennelse av slike arrangementer. Vi kommer tilbake med mer info senere. 

9. april skal vi etter planen åpne lerduebanen på Losby og 10. og 11. april er rusefisketuren satt opp. Vi håper å kunne gjennomføre dette som planlagt, men det er umulig å si i dag. Vi kommer med mer informasjon når det nærmer seg.

Årsmøtet er berammet til 15. mars. Vi har veldig lyst til å ha det fysisk, så vi utsetter det til mai. Siste frist for å ha alt det formelle på plass, er 1. juni, så vi har foreløpig brukbar tid. Vi leier oss inn på Folkvang, og der er det god plass, så vi håper å kunne gjennomføre et fysisk møte. Datoen er ikke spikret, vi kommer tilbake med ytterligere informasjon og invitasjon når vi vet mer.

Vi håper å se mange på årsmøtet når den tid kommer. Vi har mye spennende å fortelle, spesielt rundt Skålsjøhytta. Vi håper mange har lyst til å høre om dette og turer og arrangementer som venter oss resten av året. Om det fortsatt er strenge restriksjoner når vi nærmer oss mai, blir det et digitalt årsmøte. 

Med vennlig hilsen,
Styret i Høybråten Jeger- og Fiskerforening

2021-sistenytt1mars.jpg