Camp Villmarkskvinne på Annekloppa

Vi arrangerer Camp Villmarkskvinne lørdag 4 mai. Dette er et tilbud til alle damer og jenter, du trenger ikke jegerprøven i forkant. Dette er en unik mulighet til å prøve både rifle og haglegevær. Vi fyrer opp grillen og server grilllmat.

Publisert: 25. april 2024 kl. 19.38

Har du vurdert om jakt og skytig er noe for deg? Vi har et lite anlegg på Annekloppa, Rælingen, ca 30 minutter å kjøre fra Oslo.

Vi stiller med mange kvinnelige instruktører så alle får god oppfølging.

Anine Imset, oppdretter av jaktcocker Bannockfield Gundogs, kommer med sine fantastiske jakthunder og forteller om jakthundens oppgaver og gode opplæringsteknikker.

Steinar Gjøvik kommer og deler sin fiskekompetanse, lær knuteteknikker og riktig valg av sluk. Spør om det du alltid har lurt på (om fisking.....). Han vil også vise riktig slipeteknikk av jaktkniver og snakke om valg av riktig kniv til forskjellig formål.

Dette er et samarbeide mellom hovedarrangør Nordstrand Jeger- og Fiskerforeningog Oslo Jeger- og Fiskerforening, Solemskogen jeger- og fiskerforening , Østmarka JFF og kvinneutvalget i Rælingen JFF stiller med flere representanter.

Påmelding her: https://pamelding.njff.no/register/...

Lørdag 4 mai kl 12.00 til 16.00

Annekloppa, 2009 Rælingen

Kart: https://maps.app.goo.gl/88HVxroR9wMHHbGs7