MENY hamburgermeny Close-menu button

Fiskedag på Nøklevann - Lavterskelaktivitet

 • Fra:
  13.08.2022 kl. 17.00
 • Til:
  13.08.2022 kl. 21.00
 • Varighet:
  4 timer
 • Sted:
  Nøklevann i Østmarka
 • Arrangør:
Legg i kalender
KONTAKT

Emil Ullevålseter Martinsen

Tlf: 48219059

Del:

Fiskedag på Nøklevann med Oslo Jeger- og Fiskerforening

Oslo Jeger og Fiskerforening inviterer barn og ungdom til fisketur på Nøklevann i Østmarka lørdag 13. august fra kl. 17 – 21.

Oslo JFF inviterer deg som er interessert i fiske med på fisketur med kano eller kajakk på idylliske Nøklevann i Østmarka. Nøklevann er et stort ferskvann i Østmarka med mange spennende fiskemuligheter og fiskeslag. Dette er et tilnærmet gratis tilbud til barn og ungdom som vi håper mange ønsker å benytte seg av. Foresatte er hjertelig velkommen til å bli med på turen. (Kun en liten påmeldingsavgift vi ikke kommer utenom).

For påmelding, se deltager.no.

Eget fiskeutstyr kan medbringes. For de som ikke har eget utstyr vil Oslo Jeger og Fiskerforening stille med litt fiskeutstyr for de som er interessert i å prøve fiskelykken fra en kano eller kajakk for første gang. Man trenger ikke å være en dreven fisker for å bli med på dette tilbudet. Om lån av fiskeutstyr trengs, gi beskjed sånn at dette er klart ved ankomst.

Barn under 16 år trenger ikke fiskekort. Oslo JFF vil sammen med Oslomarkas Fiskeadministrasjon (OFA) sørge for at de over 16 år får fiske gratis på dette arrangementet denne dagen. 

Ved demningen ved Rustadsaga sportsstue ligger Nøklevann ro og padleklubb. Nøklevann ro- og padleklubb er en av landes største padleklubber. Der vil vi få muligheten til å låne båter som blir brukt til fisketuren på vannet. Kano, kajakker, robåter eller SUP-brett vil stå til vår disposisjon. Det vil være aktivitetsledere og instruktører fra Nøklevann ro og padleklubb med oss på vannet. Dette er for å ivareta sikkerheten og sørge for at alle får en så behagelig fisketur som mulig. Instruktørene og aktivitetslederne vil også være behjelpelige med padleteknikk for de som ønsker veiledning underveis på vannet. På ro og padleklubbens anlegg vil alt av padle og ro utstyr være tilgjengelig. Båter, årer, div. utstyr, og padle og redningsvester. Så ingen andre ting enn sitt eget fiskeutstyr trengs medbringes. Nøklevann ro og padleklubb har en gyllen regel som alle MÅ følge og den er at «alle som ferdes på vannet MÅ ha på vest». Redningsvester for de som ikke er svømmedyktige er påbudt. 

Fisketuren på vannet vil foregå i grupper med instruktør eller aktivitetsleder i vær gruppe. Det kan være en stor fordel å ha med seg ekstra skiftetøy dersom uhellet ved kantring skulle inntreffe. Heldigvis er temperaturen i Nøklevann rundt 18-19 grader på den tiden av året. Sekker eller bagger vil bli låst inn på ro og padleklubbens anlegg mens fisketuren pågår. Det finnes også sikkerhetsskap til lommebok og mobil om man ikke har en vanntett sekk eller pose. En liten badetur på stranden ved ro og padleklubben etter fisketuren vil også være mulig for de som ønsker dét.

Etter fisketuren avslutter vi kvelden med lett grilling. Oslo JFF stiller med mat og drikke til alle deltagerne. Er det noen spesielle allergener eller annet vi trenger å vite om, vær snill å gi beskjed om dette i forkant.

Ankomst

Letteste ankomst med bil til Nøklevann ro og padleklubb er bymiljøetatens gratis fellesparkering ved Rustadsaga sportsstue. Eller tbanen linje 3 Mortensrud til Bogerud t-banestasjon. Det går også buss til Skullerud ungdomsskole, General ruges vei. Det er ca. 300-400 meter å gå til ro og padleklubben fra parkeringsplassen, t-banestasjonen og bussholdeplassen.

Vi håper dette er noe som kan friste på tampen av sommerferien. Om fisken biter eller ikke kan ingen garantere. Forutsetningene for at dette kan bli en fin tur og fiskelykken inntreffer, vil vi i Oslo Jeger- og Fiskerforening gjøre så godt vi kan med.

For påmelding, se deltager.no.

Adkomst til Nøklevann ro- og padleklubb
Adkomst til Nøklevann ro- og padleklubb. Parker på Rustadsaga Parkering hvis du kommer med bil

 

Legg i kalender
KONTAKT

Emil Ullevålseter Martinsen

Tlf: 48219059

Del: