2023 RM JF Oslo

Da er resultatene av dagens RM Jaktfelt 2023 klare! Ingar Woll, Eirik Andreassen og Tevje Samodee poserer for fotografen etter premieutdelingen

Publisert: 12. mars 2023 kl. 20.09

Sist oppdatert: 13. mars 2023 kl. 07.52

Nok en gang har vi arrangert regionmesterskap (tidligere fylkesmesterskap) i jaktfelt på Løvenskioldbanen. 

I år var det 65 deltagere fra osloforeningene og fra foreningene i naboregionen som stilte til start, det setter vi pris på.

Været var også på vår side med fast og fint føre og godt skytelys og god skytetemperatur. Og med bålpanne og grill var det god stemning på banen. 

Etter fullført hovedskyting på 6 hold var det 8 skyttere som måtte gjennom to hold i finalen.
Og med 5/5 og 5/3 i finalen viser resultatlisten at Eirik Andreassen fra Oslo JFF forsvarte sin tittel som Regionmester og gullvinner i jaktfelt, tett fulgt av Ingar Woll fra Oslo JFF som tok sølvet og Tevje Samodee fra Sørkedalen JFF som tok bronsen.

I regionmesterskapet konkurrerer også lokalforeningene som lag, og gledelig var det at det i år ble stilt lag fra Oslomarka JFF, Groruddalen JFF, Solemskogen JFF, Sørkedalen JFF og Oslo JFF.
I lagkonkurransen hadde Oslo JFF de skarpeste skytterne og tok laggullet med skytterne Jørgen Viktil, Ingar Woll og Eirik Andreassen. Sørkedalen JFFs skyttere: Per Morten Skogstad, Tevje Samodee og Leif H Larsen tok lagsølvet og Solemskogen JFFs Anne Cecilie Lund-Andersen, Magnurs Wilhelm Tolleshaug og Trond Farstad tok lagbronsen. 

Gledelig er det også at det i år er deltagelse i juniorklassene D1 og D2, det lover godt for fremtidige skyttere. 

Vi gratulerer skytterne med gode resultater!

Resultatlister finner du her:

2023 RM JF Oslo total m finale

2023 RM JF Oslo Klassevis resultat

2023 RM JF Oslo lag-konkurransen

2023 RM JF Resultat pr forening