MENY hamburgermeny Close-menu button

Halden og omegns JFF

Velkommen til Halden og omegn JFF

Vi er en forening som er tilknyttet Norges Jeger- og Fiskerforbund, og vi har mange tilbud og aktiviteter innenfor jakt, fiske og friluftsliv. Vi disponerer store jaktterreng med mye dyr, og som medlem vil du kunne kjøpe deg jaktkort her.

I tillegg drifter vi i samarbeid med andre foreninger både riflebane og lerduebaner. Hjertet i foreningen vår er Eivindsætre, hvor vi disponerer flotte lokaler til både aktivitetskvelder, festligheter og andre samlinger. Vi har egen ungdomsgruppe, der gode ledere tar med seg gjengen på ulike utflukter året gjennom. 

Området rundt oss bugner av fine turløyper, stier og ikke minst gode marker for sanking av sopp og bær. I tillegg har vi mange gode fiskevann i nærområdet, hvor flere av våre medlemmer er lommekjent

Svein Erik Olsen

Leder

Arne Nordeng

Nestleder

Ole Edvard Fagerlie

Leder fiskeutvalg

Geir Arne Hanseseter

Sekretær

Bjørn Ivar Bekkevold

Hytteansvarlig

Tom Rune Elnes Karlsen

Leder jaktutvalg

Tommi Andre Lahtinen

Leder Elgbaneutvalg

Arne Nordeng

Styremedlem

Ronny Hafsrød

Leder skyteutvalg

Charlotte Sundt-Salthaug

Styremedlem

Sverre Berger

Ungdomsansvarlig

Bli medlem av NJFF

Som medlem av NJFF får du tilgang til en rekke fordeler.

Jakt & Fiske
Som medlem av NJFF mottar du landets største jakt- og fiskemagasin rett hjem i postkassa. I tillegg har du tilgang til samtlige artikler i den digitale utgaven på nett.
Mine båter
Som medlem i NJFF kan du få tilgang til båter over hele landet. Alle båtene er plassert i vann med gode fiskemuligheter.
Bli medlem!