MENY hamburgermeny Close-menu button

Jakt

Moss og våler jakt og fiskelag har eget jaktterreng i nærområdet for jakt på småvilt og rådyr. Forsvarlig forvaltning, viltstell og opplæringsjakt tilbys våre medlemmer.

Medlemmer av foreningen har nå mulighet til å jakte rev på lokk i terrenget vårt på Knapperviken i Råde. Det er to aktuelle poster i terrenget. Det koster 100 kr/døgnet å booke en post. På vedlagt kart følger oversikt over parkering, hvor man beveger seg inn til posten og hvor posten er. NB! På post 1 er det to alternative plasser. Post 2 har kun ett alternativ. Sitt på eller rett i nærhet av posten.

Dere kan booke post til Ulf på 90949410. Før dere får bruke posten må det forevises betalt jegeravgift og kvittering på innbetalt bookingavgift via melding. Vippsnr #516023. Melding om felt rev meldes også til Ulf umiddelbart etter felling.

POST 1
Kjør opp svingene i bakken etter Kleven. Parker på første mulighet på høyre side etter toppen. Følg blåløypa innover. Når du kommer ut på ei hogstflate så er posten oransjemerket på ei rot på en liten haug. Alternativt kan du gå blåløypa litt videre før du går av mot venstre, over bekken og følger dyretråkket opp i åsen nordover. Posten er orasjemerket på en furu oppi åsen.

Post 1 lokkejakt på rev
Post 1 lokkejakt på rev

 

POST 2
Parker på høyre side av veien før du kommer til første jordet ved Kleven. Gå grusveien noen hundre meter før du går av inn til høyre. Det er et lite oransje merke på en osp der hvor du går inn. Følg dyretråkket bratt opp i åsen og gå over åsen og frem til kanten så du ser ut på en ungskogflate. Posten er oransjemerket på en furu.

Post 2 lokkejakt på rev
Post 2 lokkejakt på rev