Kvinner

Det er for øyeblikket ingen aktiv kvinnegruppe i JJFL. Vi har flere kvinner som er med i andre utvalg og det er også et godt oppmøte på alle aktiviteter vi har. 

Skulle du ønske å bidra til at vi får et aktivt kvinneutvalg igjen i klubben er det bare å ta kontakt med leder eller sekretær. Vi er alltid på jakt etter deg som brenner for klubbarbeid. 

 

Ellers ønsker vi alle, uansett kjønn velkomne på alle aktiviteter vi avholder.

Årets aktiviteter

ÅRETS AKTIVITET

​​​

 

​FELLEFANGST 30.10.2021

Jæren jakt- og fiskelag har gleden av å invitere til kurs i fellefangst hos Svein Hovden på Tingvatn i Lyngdal kommune. Kurset går over 1 dag med teori og utsetting av mårfeller i terrenget.

Oppmøte er Lørdag 30.10. Kl 11 innerst i Hommenveien, Tingvatn. Hvis man ønsker overnatting må den enkelte ordne det selv på http://eikenhotell.no/priser/ som er nærmest. Alternativt gi beskjed ved påmelding om man vil overnatte på privat hytte ved Bortelid, 30 min frå Tingvatn. Her må man rekne med at flere deler rom.

Ta med varme klær og mat til 1 dag ute, det vil bli ett måltid med grillmat (inkludert) på bål ute i terrenget.

Påmelding er åpen for alle, men kvinner prioriteres. Egenandel 600 kr for medlemmer og 800 kr for ikke medlemmer + evnt overnatting som den enkelte dekker selv.

Kontaktperson Jenny Bilstad, [email protected]

 

 

GARVEKURS FOR KVINNER

Det blir garvekurs den 4. og 11. november 2021 fra klokken 18:00-21:00.

​Det blir teori og gjennomgang. Individuell praksis med garveinstruktør til å veilede. Info om kurset og påmelding i kalenderen. Se Garvekurs for kvinner 4 og 11 november. 

Kurset er åpent for alle, men kvinner har fortrinnsrett.

Pris: kr. 700 for medlemmer og kr. 1200 for ikke medlemmer.