Kvinner

 
​​​​​​Vi er en gruppe kvinner som jobber for å få et godt og variert aktivitets og opplærings tilbud til våre kvinnelige medlemmer og andre interesserte kvinner. Vi er opptatt av at aktivitetene skal være sosiale og inkluderende.
Vi forsøker å lage en variert aktivitetsplan med noe for enhver smak. Noen av aktivitetene vi har hatt er skytekurs rifle og hagle, fisketurer, mat kurs / klubbkveld med sosialt samvær. Kom gjerne med ønsker.

Se i kalender under kvinner / jenter for info om årets kvinneaktiviteter. Du kan selvsagt delta på alle klubbens aktiviteter. Ikke kun kvinneaktivitetene.


Vi er også behjelpelige med info om foreningens jaktterreng og fiskeplasser.
Vi bruker e-post og sms til å spre info og påminnelser om aktiviteter så det er fint om du sender oss en e-post med navn, adr, tlf og e-post adr din til kvinneutvalg@jjfl.no så hører du fra oss.

 

Ikke nøl med å ta kontakt. ​

 

 

Årets aktiviteter

ÅRETS AKTIVITET

​​​

 

​FELLEFANGST 30.10.2021

Jæren jakt- og fiskelag har gleden av å invitere til kurs i fellefangst hos Svein Hovden på Tingvatn i Lyngdal kommune. Kurset går over 1 dag med teori og utsetting av mårfeller i terrenget.

Oppmøte er Lørdag 30.10. Kl 11 innerst i Hommenveien, Tingvatn. Hvis man ønsker overnatting må den enkelte ordne det selv på http://eikenhotell.no/priser/ som er nærmest. Alternativt gi beskjed ved påmelding om man vil overnatte på privat hytte ved Bortelid, 30 min frå Tingvatn. Her må man rekne med at flere deler rom.

Ta med varme klær og mat til 1 dag ute, det vil bli ett måltid med grillmat (inkludert) på bål ute i terrenget.

Påmelding er åpen for alle, men kvinner prioriteres. Egenandel 600 kr for medlemmer og 800 kr for ikke medlemmer + evnt overnatting som den enkelte dekker selv.

Kontaktperson Jenny Bilstad, [email protected]

 

 

GARVEKURS FOR KVINNER

Det blir garvekurs den 4. og 11. november 2021 fra klokken 18:00-21:00.

​Det blir teori og gjennomgang. Individuell praksis med garveinstruktør til å veilede. Info om kurset og påmelding i kalenderen. Se Garvekurs for kvinner 4 og 11 november. 

Kurset er åpent for alle, men kvinner har fortrinnsrett.

Pris: kr. 700 for medlemmer og kr. 1200 for ikke medlemmer.