Medlemsinformasjon

Viktig info til alle våre medlemmer

Publisert: 10. mai 2022 kl. 08.38

Til alle våre medlemmer i Jæren Jakt- Og Fiskelag

 

Det er kommet nye retningslinjer på NJFF sine medlemssider. Dette medfører at du som medlem må logge inn på dine sider og gjøre noen valg vist du ønsker å få tilsendt informasjon fra Jæren Jakt- og Fiskelag. Vi sender innimellom ut info på e-post og noen svært få ganger på SMS. Infoen som vi sender ut, er ofte i forbindelse med aktiviteter og kurs vi skal avholde eller informasjon om f.eks. årsmøte.

Eksempler på informasjon som blir sendt ut er info om introjakter, skytestevner og når salg av jaktkort/fiskekort åpner. All denne infoen blir også lagt ut på våre nettsider jjfl.no.

I denne forbindelse vil vi også minne på at mye info blir lagt ut på både våre Facebook sider samt Instagram. Så det kan også være nyttig og følge disse sidene for å få med seg all info vi legger ut, og alt det kjekke som skjer i foreningen.

 

Under finner du en forklaring på hvordan du endrer dine innstillinger vist du ønsker å takke ja til informasjon via e-post og/eller SMS.

 

innlogging2.jpg

Dette er innloggingssiden der du finner ditt medlemskort. Adressen er https://minside.njff.no/ Her trykker du på «Min side»

 

Du får da opp denne siden. Her velger du «Samtykke» 

samtykkemerk.jpg


​​​​​
valg.jpg

På denne siden velger du hva du ønsker av informasjon. Merk at vi som lokalforening ikke har lovt til å la andre benytte seg av muligheten for å sende ut informasjon til deg. Husk at du også kan velge å fjerne valget om å få informasjon i fremtiden. Ønsker du informasjon fra andre aktører, og samarbeidspartnere til NJFF har du mulighet til og også velge dette her hvis ønskelig.

Du kan også velge om du ønsker å motta bladet Jakt & Fiske. En del medlemmer synes det er greit å slippe dette vist en allikevel ikke leser det.

 

Har du spørsmål rundt dette kan du sende en e-post til morten(alfakr)rygr.no

 

Mvh

 

Styret i JJFL