Hund

Jakt med hund har lange tradisjoner i Norge. Innenfor jakthundene er det mange forskjellige grupper og innen disse gruppene er de ulike rasene avlet frem med hver sine særegne kvaliteter som gjør disse til gode jakthunder.

​​​​Aversjonsdressur hund-sau

Karmøy JFNF har fra tid til annen tilbud om aversjonsdressur hund-sau. Disse tilbud avhengiger imidlertid av etterspørsel etter kurs og tilgjengelige instruktører og kursledere. Følg med på hjemmesiden i nyhetssaker, eller i aktivitetskalenderen, om eventuelle kurs.​​

​Utdrag fra Prosedyrer og instrukser Karmøy JFNF

Hundearbeid

  • ​Hundeansvarlig har gjennom viltstellutvalget ansvar for å drive dressur med elektrisk halsbånd, for å få saue-reine hunder. Hundeansvarlig skal utstede sertifikater på de hunder som består prøven.
  • Hundeansvarlig disponerer to (2) stykker dressurhalsbånd. Hundeansvarlig må hele tiden sørge for at batteriene på disse er oppladet og klar til bruk.
  • Hundeansvarlig må på et tidlig stadium kontakte saueeierne for å kartlegge om sauene er klar til innhengning.
  • Hundeansvarlig sørger for at saueeierne får sine gaver før jul.
  • Hundeansvarlig må i samarbeid med medlemmer i viltstellutvalget sørge for at gjerder som eventuelt har blitt ødelagt under dressur, blir reparert.​

Tilbud om hundefor

Vi selger hundefor fra Sportsmans Pride. Kvalitetsfor for alle hunderaser. Gunstige priser til medlemmer av NJFF. Vi selger også til ikke-medlemmer men til en høyere pris.

Utsalgsted er Blåbærvegen 24, Åkrehamn.

Kontaktperson Jørgen Engevik mobil 941 46 216.

Betaling kun gjennom Vipps.

 
Hundfor22.jpeg