Medlemskveld den 20. februar med trekning av fiskedøgn på Foss i Suldal og et kåseri av fluefiske-entusiasten Knut Johan Ruud

Karmøy JFNF inviterer til medlemskveld tirsdag 20. februar 2024 kl. 18.00 på klubbhuset på Blikshavn.

Publisert: 10. januar 2024 kl. 21.31

Sist oppdatert: 11. januar 2024 kl. 10.48

Vi får besøk av fluefiske-entusiasten Knut Johan Ruud, som gjennom hele livet har hatt en lidenskapelig dragning til fiske, jakt og friluftsliv, og da spesielt fluefiske 

Knut Johan Ruud er en jordnær småbarnsfar fra Asker med et unormalt sterkt forhold til fluefiske og et unormalt svakt forhold til konformitet. Han jobber som friluftsveileder i Norges Jeger- og Fiskerforbund i Buskerud, og bruker all tilgjengelig (og noe utilgjengelig) fritid på fluefiske og jakt. Har reist land og strand rundt på jakt etter ørret og vannbårne insekter siden tidlig 90-tall og ser ingen tegn til at besettelsen minker i omfang.

Tittel på kåseriet er: 50 shades of olive 

Selvironisk og uhøytidelig kåseri om å la avhengigheten av døgnflueklekkinger styre alt i livet. Om hvor kraftig hjemsøkt det er mulig å bli av tørrfluefiske.

Om Vekkelse, klekking, svekkelse, spinnerfall og til tider forfall.


Loddsalg med premie: 1 valgfritt fiskedøgn på Foss, pris kr. 100.- pr. lodd.            Kan betales med kontanter/vipps.

Trekning av fiskedøgn på Foss i Suldal 2024

Etter kåseriet vil vi gjennomføre trekning av fiskedøgn på Foss. For å delta her må en være betalende medlem i Karmøy JFNF (gjelder for alle medlemskategorier) og personlig oppmøte. Dersom du er forhindret for å møte den 20. februar på grunn av jobb, sykdom e.l., så kan du sende en henvendelse til [email protected] senest den 17. febr. med en kort beskrivelse av fraværsgrunn sammen med ca. dato/uke når du ønsker fiskedøgn (oppgi gjerne flere alt i prioritert rekkefølge). Du må da alliere deg med et annet medlem som deltar (og som er opplyst til oss innen samme frist), og som da kan ivareta dine ønsker. Betaling for fiskedøgn med kortterminal eller vipps på stedet.
Vi disponerer og trekker ut samlet 54 fiskedøgn på Foss-strekkene, 3 stenger/fiskere pr. døgn, fiskedøgnet starter kl. 13.00 og varer i 24 timer, og sesongen varer fra 20. juli til 30. september. Samme pris som i fjor, 3.800.- pr. døgn for 3 stenger/fiskere. Nytt av året er at en kan bestille hytte på Ritland på samme dato som fisket, pris hytte med 4-5 sengeplasser, 2 soverom, dusj og full av utstyr kr. 500.-
 
Når det gjelder trekning av fiskedøgn i Etne så vil det bli en egen dato for dette på vårparten, info og dato kommer senere.