Medlemskveld med trekning av fiskedøgn på Foss i Suldal og foredrag om eventyreren Helge Ingstad v/ Sjur Lothe

Karmøy JFNF inviterer til medlemskveld tirsdag 31. januar 2023 kl. 18.00 på klubbhuset på Blikshavn.

Publisert: 29. desember 2022 kl. 23.14

Sist oppdatert: 29. desember 2022 kl. 23.17

Vi får besøk av tidligere lektor Sjur Lothe fra Sveio, som gjennom hele livet har hatt en lidenskapelig dragning til fiske- og friluftsliv. Gjennom de siste 10 årene har han holdt en rekke naturforedrag om steder han har besøkt som Alaska, Svalbard, Grønland og nå nylig Canada. Sjur har en egen evne til å formidle stemninger kombinert med en god dose humor.

Villmarkskveld Helge Ingstad.png

Kveldens foredrag skal dreie seg om Norges fremste inspirator innen friluftsliv, vi snakker om juristen, eventyreren, forfatteren og oppdageren Helge Ingstad. Vi starter med hans ungdomsår bl.a. fra Hardangervidda. Videre om hans 4 år som jeger- og fangstmann i Canadas villmark, basert på hans første og mest berømte bok «Pelsjegerliv blant Nord-Canadas indianere». Foredraget avsluttes med Sjurs egne høydepunkter fra en tur til Canada i sept. 2022.

Sjur Lothe.png

 

Loddsalg med premie: 1 valgfritt fiskedøgn på Foss, pris kr. 100.- pr. lodd.  Kan betales med kontanter eller vipps.

 

Trekning av fiskedøgn på Foss i Suldal 2023

Foss.jpg

Etter foredraget vil vi gjennomføre trekning av fiskedøgn på Foss. For å delta her må en være betalende medlem i Karmøy JFNF (gjelder for alle typer medlemskap) og personlig oppmøte. Dersom du er forhindret for å møte den 31. jan. på grunn av jobb, sykdom e.l., så kan en sende en henvendelse til [email protected] med en kort beskrivelse av fraværsgrunn sammen med ca. dato/uke når du ønsker fiskedøgn. Vi disponerer og trekker ut samlet 54 fiskedøgn på Foss-strekkene, 3 stenger/fiskere pr. døgn, fiskedøgnet starter kl. 13.00 og varer i 24 timer, og sesongen varer fra 20. juli til 30. september. Samme pris som i fjor, 3.800.- pr. døgn for 3 stenger/fiskere.

Når det gjelder trekning av fiskedøgn i Etne så vil det bli en egen dato for dette på vårparten, info og dato kommer senere.