MENY hamburgermeny Close-menu button

Velkommen til Sauda jeger- og fiskerforening

Hovedformålet er å gi våre medlemmer et godt og variert tilbud innen jakt og fiske, annet friluftsliv og naturforvaltning. Og ikke minst sikre en bærekraftig høsting av vilt- og fiskeressursene. Sauda jeger- og fiskerforening gir og våre medlemmer ulike tilbud og fordeler.

 

 

 

 

 

IMG_0119.JPG

Nyheter

Om Sauda jeger-og fiskerforening

Fjell3.jpg

Sauda jeger- og fiskerforening ble stiftet i 1945. Vi er tilknyttet Norges jeger- og fiskerforbund Pr. 07.10.21 var det 487 medlemmer i foreningen. Det er en forening for jegere, fiskere og friluftsfolk i alle aldere, av begge kjønn. Hovedformålet er å gi våre medlemmer et godt og variert tilbud innen jakt og fiske, annet friluftsliv og naturforvaltning. Og ikke minst sikre en bærekraftig høsting av vilt- og fiskeressursene. Sauda jeger- og fiskerforening gir og våre medlemmer ulike tilbud og fordeler.

​​Sauda er en liten by med 4595 (2020​) og ligger innerst i Saudafjorden som er en fjordarm som strekker seg fra Sandsfjorden i Suldal. Det er en utstikker fra Boknafjorden. To elver renner gjennom Sauda; Nordelva og Storelva. Sauda er omgitt av fjell, der høyeste fjelltopp, Kyrkjenuten, strekker seg 1602 moh. Vi har en vakker natur som gir mange muligheter for jegere, fiskere og friluftsfolk. 

Lene Doksrød Ringstrand

Leder

Håvard Rosnes

Nestleder

Olafr Jakobsson

Jegerprøven kontaktperson

Olafr Jakobsson

Leder jaktutvalg

Jan Gunnar Weiseth

Studieansvarlig

Jan Gunnar Weiseth

Kontaktperson

Jan Åge Ringstrand

Styremedlem

Yngve Thomassen

Ungdomsansvarlig

Ola Breivik

Styremedlem

Karin Øvrebø Øvrebø-Gauthun

Kvinnekontakt

Karin Øvrebø Øvrebø-Gauthun

Sekretær

Vil du leie denne perlen?

Les mer om den flotte sjøhytta foreningen har og hvordan du kan leie den her.

Les mer

IMG_6877.JPG

Tilpass søket for aktivitet og kurs

Snarveier
Velg tidspunkt

Sauda jeger- og fiskerforening