MENY hamburgermeny Close-menu button
Rypetaksering

Hund

Medlemmene i Malvik JFF driver med mange forskjellige jaktformer, og mange forskjellige hunderaser er å finne i foreninga. Våre jakthund-eiere driver med både organiserte og mer uformelle aktiviteter.

Skogsfuglprøven i Malvik

Vi har arrangert skogsfuglprøve med felling i Malvik og omegn siden 1988.  

Hans Chr. Pedersen og Cora på harejakt i Schrödingers katt 29.01.2015


Her ser du Hans Chr. Pedersen og Cora på harejakt i Schrödingers katt 29.01.2015. Se hele klippet Vinterdyr i utakt med naturen.

Henrik Brøseth og Smula på hijakt etter rev.
Henrik og Smula på revjakt

 

 Ta kontakt for mer informasjon: [email protected]

MALVIKPRØVEN er en skogsfuglprøve med felling som går i fine skogsterreng i Malvik kommune.

INFO KOMMER

Generelt om utstillinga

 

Siden er under konstruksjon!

 

Skogsfuglprøven har en lang historikk i Malvik JFF, og den går av stabelen i de flotte skogsområdene i Malvik kommune og tilgrensende områder.

Siden er under konstruksjon!

Skogsfuglprøven i Malvik er en del av Trøndercup-en: http://bit.ly/2cIYAaf

Historikk om Skogsfuglprøven i Malvik:
I 1988 arrangerte Norsk Irsksetterklubb (NISK) avd Trøndelag sin første skogsfuglprøve i Malvik. Prøven gikk på Malvik Statsallmenning med oppmøte på Vullusjøhytta i Malvikmarka. I 1989 innledet NISK et samarbeid med MJFF om denne prøven. Sekretariatet ble flyttet til AUF-hytta på Jervskogen og 15 hunder var påmeldt dette året. Samarbeidet mellom de to klubbene besto i lang tid, men i de siste årene har MJFF stått som eneansvarlig for skogsfuglprøven i Malvik.

 

Malvik JFF arrangerer årlig aversjonsdressur mot sau.

​​​Vi har erfarne instruktører med godkjent oppdateringskurs. Tidligere deltakerne gir aversjonsdressuren i Malvik JFF svært gode skussmål, så her er du og hunden din i trygge hender.

​Datoene for når aversjonsdressuren avvikles, varierer noe fra år til år. Vi publiserer datoene i aktivitetskalenderen her på våre websider og på Facebook​

For mer informasjon og ev. påmelding, ta kontakt med våre instruktører Per Erik Berntzen 95801590 eller Steinar Lundberg 91672675