MENY hamburgermeny Close-menu button

Kvinner

​​​I Malvik jeger- og fiskerforening har vi også et godt miljø for kvinner som liker jakt og fiske.

Malvik JFF jobber for å få flere kvinner engasjert i jakt, fiske og friluftsliv. Vi arrangerer flere aktiviteter i løpet av året som er forbehold kvinner. Blant annet vårt populære arrangement "Damenes aften på haglebanen", fisketur, jakttur, hundetrening.
 
Vi ønsker å gi flere lavterskeltilbud til kvinner for å skape et nettverk og engasjement rundt jakt, fiske og friluftsliv.
 
Ønsker du å vite mer om vårt tilbud eller du har andre spørsmål så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med vår kvinnekontakt Tilde Bråthen på mail: [email protected] eller telefon 48179196.

Malvik JFF har som ambisjon å arrangere en jakttur for våre kvinnelige jegere hvert år.​

Et tilbud for alle

Uansett om du er "nyutdanna" eller erfaren jeger, vil disse jaktturene være en flott opplevelse. Tanken er å tilby opplæring og/eller jaktopplevelser innenfor forskjellige jaktformer. Derfor vil hvilken jakttur som tilbys, variere fra år til år. I tillegg til å lære og oppleve nye jaktformer, er det også en flott mulighet til å blir kjent med andre kvinner som er interessert i det samme som deg!

Følg med på våre nyhetssaker for å finne ut hvilken jakttur det blir i år!

Jaktturene er åpent for alle - både medlemmer og ikke-medlemmer, men egenandelen for deltakelse på jaktturene vil være høyere for ikke-medlemmer. Medlemmer vil også bli prioritert ved stor pågang.

Malvik JFF har som målsetting å arrangere en fisketur for våre kvinnelige medlemmer hvert år.

Fisking er en aktivitet som passer for absolutt alle!

Det fine med fisketurene er at den enkelte bestemmer ambisjonsnivået sjøl. Malvik JFF organiserer selve turen, og sørger for "rammen rundt", men den enkelte deltaker får bestemme antall timer ved vannet/elva/sjøen sjøl. Fiske hele natta? Helt greit! Fiske litt? Helt greit, det også!

Innholdet i de ulike turene vil også variere. Noen ganger vil det kanskje være med instruktør for å vise fram nye fiskemetoder; andre ganger satser vi på erfaringsdeling og egeninnsats. 

Følg med på våre nyhetssaker for å finne ut hvilken fisketur det blir i år!

Fisketurene er åpent for alle - både medlemmer og ikke-medlemmer, men egenandelen for deltakelse på fisketurene vil være høyere for ikke-medlemmer. På turer med begrenset antall deltakere vil medlemmer bli prioritert dersom det er stor pågang.