Røros dyreklinikk medlemsfordel

​​Medlemstilbud til medlemmer i Røros JFF hos Røros Dyreklinikk

Publisert: 05. juli 2021 kl. 16.59

Sist oppdatert: 19. november 2023 kl. 15.40

Her kommer en ny medlemsfordel fra røros dyreklinikk. Håper dette kommer hunde/ dyreiere tilgode. Medlemsbevis finner dere ved å logge dere inn i njff portalen- under min side.


roros dyreklinikk.png


​​Medlemstilbud til medlemmer i Røros JFF hos Røros Dyreklinikk

Røros Dyreklinikk og Røros ​Jeger og fiskerforening ønsker å bidra til god dyrehelse, fornøyde hunder som er godt trente, får godt fòr og får drive på med det de liker best uten å ha plager eller sjukdom.

 

Dette håper vi å kunne bidra til ved å holde en tipp topp utstyrt klinikk med flinke folk i stand til å ønske alle velkomne inn til oss om de har konkrete spørsmål om hundehelse og trening, eller vil ha en sjekk av hunden, evt. rådgivning ang. fòring. Vi har også en romslig butikk der vi prlver å ha inne de kvalitetsvarene som folk trenger for en dag i fjellet.

 

Våre rabatter på fòr og utstyr:

-Tilbud på Vet plan for RJFF sine medlemmer: Ved inngåelse av avtale får medlemmer   første innbetaling gratis. ( Hvis du vaksinerer hunden og tegner medlemskap samtidig   slipper​ du å betale noe i forbindelse med vaksinasjonen. )

-Hills fôr og produkter. 30% rabatt. Bonusapp-ordningen gjelder i tillegg (10% rabatt)

- Specific hundefôr: 50% rabatt på hver 5. sekk.

- 15% på Neo Labbefett og massasjeoljer.

 

 

 

Klubbens medlemmer må selv sørge for å fremvise medlemsbevis for å benytte seg av rabatten. Man kan ikke komme i ettertid og kreve rabatt hvis man har glemt å si ifra.