Jakt

Jaktutvalget i Rørosjff kan tilby variert småviltjakt for alle medlemmer i njff, vi legger årlig ut diverse introjakter, samt vi organiserer samjakter for våre egne medlemmer. introjakter finner du innpå Njffs sider, eller følg vår side der det forløpende vil legges ut på vår aktiviteskalender. vi kan tilby jakt på Rev,hare,kråke,rype,skogsfugl,fellefangst,bever og rådyr Om du lurer på noe så er det bare å kontakte Jaktutvalgsleder Trond Egil Bjørke på tlf 91335963.

For å jakte storvilt skal det også avlegges en årlig skyteprøve. For jakt på hjort, elg og rådyr må du ha tilgang på ettersøkshund.

Sesongen 2021

​​​​​Leirduebanen på sandtjønnsletta har åpent i år også, med noen Corona regler oppsatt på banen. Vær obs på at det kun er vipps i år. 

 Det blir skyting Tirsdag og dugnad Torsdag på nye banen.

Økte priser i år pga veldig mye høyere priser på skudd i innkjøp dessverre.

Vi håper på godt oppmøte og mange trivelige kvelder på banen også i år, vel møtt.

TERMINLISTE

PRISLISTE

prisliste 2020.jpg

Regler for jaktskyting

 

​​Slik finner du fram til Sandtjønnsletta

kart leirduebanen roros.jpg
kart leirduebanen røros - sandtjønnsletta

 

Vi har ei bu til revåte i kvitsanda.

revåtebua (3).jpg

​​​​Med hjelp av Røros kommune har vi satt opp ei revåtebu i kvitsanda ved motorcrossbanen. Denne kan brukes av alle men RJFF administerer bruken av den. Bruken er selvfølgelig gratis.

jørgen med rev.jpg

Her finner du en kalender vi prøver å ha oppdatert på hvem som bruker den. Det har blitt skutt jevnt med rev i den så det er bare å prøve seg. Åte ligger i dag på riflehold. Det er sengeplass og vedovn i bua.

Trond Egil Bjørke 913 35 963 ​og Jørgen Bekkos 467 62 663 er kontaktpersoner som du "booker" dato hos.