Fosenprøven Jubileumsprøve høst 2024

Fosenprøven høst 2024 med arrangeres 20-21 August. Det er det 30 året Fosenprøven arrangeres ! Prøvens hovedkvarter er Fosen Fjordhotell i Åfjord. UK og AK arrangeres begge dager. VK-kvalifisering tirsdag. ​​​ Prøveleder Sindre Børmark tlf 90724348. Se faner under for mer informasjon

Publisert: 21. februar 2023 kl. 11.14

Sist oppdatert: 01. mai 2024 kl. 10.34

NB! følg vår facebookside for løpende nyheter og bilder: Facebook  

Opprop er ved Fosen Fjordhotel kl. 08:00 begge dager..

De som møter i fjellet må varsle prøveledelsen om dette for å ikke miste plassen sin. ​​

Oppdaterte partilister:

 

Påmelding gjøres elektronisk via "Min side" på www.nkk.no. ​Trykk for link til min side.

Alle som er påmeldt innen ordinær påmeldingsfrist ( 11.08.2024) i nkk sin terminliste, vil være med i trekningen om plass på prøven hvis det skulle bli overtegning. Det vil være mulig å melde seg på elektronisk på utvidet frist helt fram til prøvestart. De som melder seg på etter ordinær frist vil kronologisk få plass så lenge det er ledig. Ettermelding medfører 50 kr ekstra i påmeldingsavgift.

Vi vil så langt det går unngå påmelding via nettbank. Kontonummer kan sendes etter forespørsel. Det er 50 kr i avgift for manuell påmelding.
Hvis man får dobbel påmeldingsavgift når man prøver å melde på, skyldes det sannsynligvis at du ikke er medlem i NKK eller at medlemsskapet ikke er betalt for 2024.

Viser for øvrig til jaktprøvereglementet: Trykk her for link til prøvereglementet​

Trykk på terrengnavnet for å åpne kartet i eget vindu. 

Momyran

Børmarka Bompenger 30 kr, evt. VIPPS til tlf: 907 24 348 (Sindre Børmark)

Tverrlia

Svanavatnet

Bjørndalsheia

Sørheian

Flenstad VIPPS for parkering #501353

Storfjellet

Skansen

Hund på hotellet
Hund på rom avtales direkte mellom den enkelte og hotellet. Hotellet vil fakturere den enkelte beboer hvis det avdekkes avvik rundt avtaler om hundehold på rommet.

Overnatting
Overnatting kan bestilles direkte til Fosen Fjordhotel på telefon 72 53 20 00 eller på fosenfjordholtel.no Måltider er også mulig å bestille på hotellet. Husk å oppgi at dere er deltakere på Fosenprøven. 

Egen pris for deltagere Fosenprøven er 1345 for dobbeltrom inkl. frokost. 

Måltider:
Hotellet tilbyr mandagen dagens kjøtt/fisk til 250kr.

Lørdagskvelden klokken 20:00 blir det jegermiddag med saltkjøtt, kålstappe og dessert til 350kr pr. person. Under jegermiddagen blir det premieutdeling og ​loddsalg med fine premier.

Alternativ overnatting
​For de som vil bo litt mer usentralt, er det mulighet for å overnatte på Flenstad Gård i Sørdalen. Dette er 20 minutters kjøring fra hovedkvarteret. ​Gammelstua på gården leies ut under prøven. Der er det 6 soverom med familiekøyer eller vanlig køye. 400 kr per person per døgn inkl. vasking.
Stabburet har 6 senger på hemsen. Det leies ut til 300 kr per person per døgn. Felles bad og kjøkken i servicebygget på gården.

Kontaktperson er Gunnar Singsaas, tlf: 916 37 987​

Linker til campinger i Åfjord området:
http://www.langnesodden.no/​
https://staven.net/
https://afjord-laksecamping.no/

 

​Det vil være mulighet for å ta apportbevis under prøven. Ta kontakt med prøveleder Sindre Børmark: 90724348 dersom du ønsker det.