MENY hamburgermeny Close-menu button

Støren JFF

Velkommen til våre sider

Vi er tilknyttet Norges Jeger- og Fiskerforbund, som er den eneste landsdekkende interesseorganisasjonen for jegere og fiskere.

Støren Jeger- og Fiskerforening holder til på Støren i Midtre Gauldal kommune, ca. 50 km. sør for Trondheim. Vi er ei forening som jobber for å fremme jakt, fiske og friluftsliv. 

Vi organiserer fiske på ca. 10 km i midtre deler av Gaula-vassdraget, som er kjent for å være blant landets beste lakseelver. 10-15 % av totalt oppfisket kvantum blir hvert år tatt på våre vald. Vi har lang tradisjon med å tilby et godt tilrettelagt og et rimelig sportsfiske. En sentral målsetting for oss er å ta vare på elva som den rekreasjonsressurs den er. Vi kan tilby fiskekort med varighet fra et døgn til hele sesongen. Støren Jeger- og Fiskerforening har vald på Støren og Rognes samt i sideelva Sokna.

Vi har et skytebaneanlegg som består av 2 leirduebaner og en riflebane.

Nyheter i fra foreningen

Våre utvalg

Aktivitetskalender

Tilpass søket for aktivitet og kurs

Snarveier
Velg tidspunkt

Støren JFF

Viser 1-0 av 0

Viser 1-0 av 0

Anders Gunhildsøien

Leder

Anders Gunhildsøien

Kontaktperson

Stig Midthjell

Leder jaktutvalg

Svein Granøien

Leder skyteutvalg

Hans Morten Breiby

Leder fiskeutvalg

Martin Bråten Granøien

Barne- og ungdomsutvalg

Marit Johanne Berdal

Kvinnekontakt

Bli medlem av NJFF

Som medlem av NJFF får du tilgang til en rekke fordeler.

Jakt & Fiske
Som medlem av NJFF mottar du landets største jakt- og fiskemagasin rett hjem i postkassa. I tillegg har du tilgang til samtlige artikler i den digitale utgaven på nett.
Mine båter
Som medlem i NJFF kan du få tilgang til båter over hele landet. Alle båtene er plassert i vann med gode fiskemuligheter.
Bli medlem!