Fiskesommer

Bamble jeger og fiskerlag (BJFL) ønsker barnefamilier velkommen til Fiskesommer i Steinsvann på Grønne stykket, lørdag 18/6 og Fiskesommer i Langesund med fiskekonkurranse for barn 13/8. Arrangementet er for barn, med bistand fra voksne.

Publisert: 10. mai 2022 kl. 18.51

Sist oppdatert: 10. mai 2022 kl. 18.52

​Fiskesommer nr 1: 

Gratis fiskedag for barn i Steinsvann med muligheter for overnatting til søndagen i telt, hengekøye mm.

Dato lørdag 18/6-22 kl 10-14

Steinsvann ligger inn for Rørholt, 
Trykk veibeskriveles og du kan legge inn ditt eget avreisested.

 

Steinsvann ligger like ved bomvei hvor det ikke er annen trafikk, og det ryddes fiskeplasser for barna langs land. Her er det mulighet for å få tryte og ørret.

Det er viktig at alle deltakere har på seg redningsvester. I tillegg vil mannskaper fra foreningen se til at sikkerheten ivaretas, og kunne bidra med gode råd til de unge fiskerne.

Det vil også være muligheter for overnatting i området rundt fiskevannet. Vi fyrer bålpanna , lager felles skogstacomiddag og koser oss utover kvelden. Du kan være med på fiskesommer uten og overnatte, du kan også være med på overnatting uten å ha deltatt på fiskesommer. 

Trykk veibeskriveles og du kan legge inn ditt eget avreisested.

 

 

 

 

 

Fiskesommer nr 2: 

Gratis fiskekonkuranse for barn i Langesund

Dato: Lørdag 13/8-22 kl 11-13

 

Bamble JFL arrangerer fiskesommer for barn 13.august kl 11-13. Frammøte ved fiskesalgslaget i Langesund. Barna må ha på egen redningsvest, og helst ha eget fiskeutstyr. BJFLs mannskaper stiller med agn til de som trenger det. Foreldre/foresatte må være til stede under arrangementet. 

Brygga ved fiskesalgslaget er en populær fiskeplass, der det året igjennom tas fisk av forskjellige arter, både store og små.

Det fiskes i to timer- Etter endt fisking blir fangstene veid opp.  Selvsagt premiering.​

Trykk veibeskriveles og du kan legge inn ditt eget avreisested.