Flott åpning av leirduebanen på Stillinga

Onsdag kveld ble BJFLs leirduebane offisielt åpnet av ordfører Hallgeir Kjeldal sammen med kultursjef Trude Lyng. Og det med skikkelige smell! Vårt 70 års jubileum ble også markert denne kvelden.

Publisert: 16. juni 2022 kl. 11.52

Sist oppdatert: 16. juni 2022 kl. 12.03

Under kyndig veiledning fra standplassleder, BJFLs nestleder Trond Thomassen, fikk kommunens representanter anledning til å være de aller første som skjøt leirduer på kommunens aller første bane!

Verdt å få med seg hele filmen 🙂

 

 

Det var mange som tok veien til åpningen av baneanlegget i går. BJFL feiret samtidig sitt syttiårs jubileum. I mer enn førti av de sytti årene har BJFL sammen med skytterlaget arbeidet for å få til en ny skytebane i Bamble. Nå er det omsider i drift. Bamble skytterlag har sine 100 og 200 m baner og et flott klubbhus, Bamble jeger og fiskerlag har reist et imponerende standplassbygg med leirduekastere, og nå arbeides det videre med et servicebygg tilhørende anlegget vårt, samt bane for rifleskyting på bevegelige mål som såkalt "løpende elg".

 

Fra nå av vil det bli fast trening på leirduebanen Hver onsdag mellom 17-20 ut september. Velkommen skal du være til trening på banen.