Jegerprøvekurs intensiv 2 helger

Nytt jegerprøvekurs intensiv, i april. Ta jegerprøven på 2 helger.

Publisert: 28. februar 2022 kl. 11.45

Sist oppdatert: 28. februar 2022 kl. 12.31

​​Nye Jegerprøvekurs intensiv satt opp.

Kursplan 2022:​

Kurs nr 2/2022

22-24 april og 29 april-1 mai 2022

Kurs nr 3/2022

19-21 august og 2-4 september 

Begge helgene er pliktig obligatoriske oppmøte, med noen unntak.

Se fraværsregler.

 

Kurssted er Lasses Veikro på Rugtvedt i Bamble.

 

Jegerprøven er noe alle som skal jakte på vilt i Norge må ha bestått før de kan begynne å jakte. Jegerprøven består av et teoretisk og praktisk kurs som avsluttes med en teoretisk offentlig eksamen på 50 spørsmål. Man må ha mer en 40 riktige for å bestå.

Alt dette får du på vårt kurs. Vi har gode resultater å vise til ,meget høyt snitt på våre kurs. I tillegg tilbyr vi deltakerne å være gratis med i et hyggelig og godt organisert jaktlag en hel helg høsten 2021, evt en enkelt jaktdag om det passer bedre.

Alder : En kan ta kurset det året en fyller 14 år​.

 

Pga Corona må vi forholde oss til de enhver tids gjeldende retningslinjer fra FHI.  ​

 

Vi i Bamble jfl ønsker at du skal komme deg ut på jakt, derfor har vi et unikt tilbud til deg som kursdeltaker. Du er sikret plass på våre introjaker, dersom du ønsker det. Vi gir deg muligheten til deltakelse i storviltjakt i Bamble en hel helg høsten 2021. Om du ønsker det, kan du bo i en av våre hytter i jaktområdet. ​Ungdom og voksne i alle aldre, jenter og kvinner, gutter og menn, ser jaktsesongen som et av årets høydepunkter. Enten man jakter til skogs, til fjells eller på sjøen, er jakt en form for friluftsliv som er svært spennende og engasjerende, og som ofte gir den lekreste mat i form av fugl, småvilt og storvilt.​

Med et medlemskap i foreningen kan du blandt annet kjøpe jaktkort for Bamble JFLs terreger, når jegerprøva er bestått. Kortet gjelder for småvilt, bever og rådyr .Foreningen har en rådyrkvote på hele 26 dyr! Prisene på våre jaktkort er svært gunstige. Vi har hytter, båter, fiskevann og laksefiske muligheter til våre medlemmer. Vi holder også på å etarblere en flott skytebane sammen med Bamble skytterlag på Stillinga. Her blir det både muligheter for hagle og rifleskyting i vår regi. 

Påmelding Jegerprøvekurs nr 2- April 2022

Påmelding Jegerprøvekurs nr 3 - Aug/Sept 2022

 

Spørsmål om kurset kan rettes til Jon Ivar enten på tlf/sms 

​90 200 294 eller  Mail​ oss
 


Autorisert jegerprøveinstruktør i Bjfl er Jan H Karlsen,Jon Ivar Moseid og Hans Kristian Halvorsen