Fellesjakt på rådyr

Fellesjakt på rådyr i Rafnesterrengene. Bamble jeger og fiskerlag arrangerer fellesjakt etter rådyr i terrengene på Rafnes 3 og 10 desember klokka 08.00.

Publisert: 18. november 2023 kl. 19.43

Sist oppdatert: 18. november 2023 kl. 20.33

 

Både hagle- og rifleposter.
Jakta er ett gratis tilbud for medlemmer i Bamble jfl. Ikke medlemmer kan selvsagt medle seg inn før påmelding. Det er ikke noe krav til at jegerne har egne jaktkort eller ettersøksavtale, men jegerprøve må være i orden! Skal man jakte med rifle, må storviltprøve være i boks. Haglejegere må bruke godkjent ammunisjon, dvs at det ikke er tillatt med bly. Synlighetstøy/caps etc er påbudt.

Vi har hver fellesjaktdag inntil ti plasser ledige for jegere, og det er inntil tre plasser for opplæringsjegere med eller uten våpen. Disse plassen har egen påmeling via denne lenken Disse vil følge erfarne jegere på post.

Vi ser dette som et sosialt tilbud for medlemmene i vår forening, og satser derfor også på nettopp det sosiale, ved siden av jakta. Mellom drevene blir det samling ved felles bål, med niste, evt kaffe osv. Her blir det jegerprat og deling av opplevelser. På bildet er to av våre rådyrjegere, som delte et kaffebål mellom jaktene denne uka. 

sosialt rådyrjakt.jpg
sosialt rådyrjakt

 

Foreningen stiller med hunder, så her kan det bli spenning når losene går!

 

Påmelding for jegere går direkte via tlf, melding eller mail til leder jaktutvalget, John Kyrre Fjeldvik, tlf 9957 9432, mail på Epost.

 

Påmelding for opplæringsjegere
Det vil kun lov å melde seg på en av helgene. Dette fordi felst mulig skal får ett tilbud. Blir det fult vil du bli satt på venteliste.

Påmelinglink helg nr 1

Påmelingslink helg nr 2

Introjaktdelen følger studieplan utarbeidet av Studieforbundet natur og miljø

studieforbundet logo.png

 

 

Først til mølla-prinsippet gjelder. Jo tidligere man melder seg på, jo sikrere er man på å bli med.

 

Spørsmål om arrangementet kan rettes til John Kyrre Fjeldvik 99579432