Introjakt Storvilt

Bamble jfl arrangerer Introjakt på Storvilt på Grønnestykke på Rørholt i Bamble. 4 helger i høst.

Publisert: 25. juli 2022 kl. 21.23

Sist oppdatert: 04. august 2023 kl. 14.32

​Deltakerne går inn i et jaktlag som er samlet i området gjennom helga.

Deltakerne får særlig god kjennskap til terrenget, jakten, planlegging, ivaretakelse av sikkerhet osv., og får bli med i det viktige arbeidet med slakting, for å ivareta kvaliteten på viltkjøttet på en best mulig måte. Etter endt jakt kan deltakere som var med da dyr ble felt, få kjøpe noe av kjøttet for selvkost. 

Tilbudet er gratis , åpent for alle interesserte, men retter seg i første rekke mot ungdom/førstegangsjegere. Ved mange søkere vil det måtte gjøres en utvelgelse, og det kan eventuelt bli loddtrekning.

 

Krav til deltakelse:

Man kan delta i opplæringsjakten med eget våpen, og for storviltjakt er minstealder da 16 år, og kravet er bestått jegerprøve og skyteprøve for storvilt. 

Har du ikke jegerprøven ? eller kanskje du har den ,men ikke skutt opp for storvilt. Har du lyst på ett innblikk i  hvor spennende storviltjakt er, så kan du bli med oss ut på jakt, bare ta kontakt med jaktleder Jon Ivar 90200294

 

Årets datoer er som følger:

9 september  kun lørdagen Hjort

30september - 1/10 Hjort og Elg

21-22 oktober Hjort og Elg

28-29 oktober Hjort og Elg

 

 

 

Oppmøte er 07.00 alle dagene og vi bruker hele dagen i skogen.

 

 

Informasjon om oppmøtested  og alt det praktiske kommer i bekreftelses mailen når du er tildelt plass. Vi fordeler plassene , slik at flest mulig får tilbud om en helg .

 

Her finner du påmeldingskjemaet

 

Info.og spørsmål kan rettes til :

Jon Ivar Moseid
jaktleder BJFL

90200294