MENY hamburgermeny Close-menu button

Fiske

Sportsfiske har lange tradisjoner i Norge. I all tid har nordmenn kombinert glede og nytte ved å bringe med seg fangsten hjem.

Drangedal JFF har mange fiskevann. Vi har opparbeidet endel fasiliteter rund noen av disse. Vår hovedsatsing har vært Henseidvannet, hvor vi har gapahuk, grillplass, lavo, båter, HC toalett og lett tilkomst med rullestol. Nøkler og motor kan lånes, ta kontakt med leder av DJFF.

Et annet satsingsområde er Bråttjenna, 1 km fra Straumekrysset. Der har vi bygget gapahuk, bålplass, brygge og bro mellom tjernene. Her driver vi også kultivering.

Mer info om våre fiskevann kommer.

For kjøp av fiskekort finnes fler alternativ. Medlemmene får giro til årskort sammen med årsberettningen. Ved vannene på Henseid kan det kjøpes dagskort i bommen ved Henseidmoen. For elektronisk kjøp kan du klikke her.

 

Kart over områdene vi disponerer.

  00001.jpg

Informasjon om båter finner du her..

​Drangedal JFF Fluegruppa er en relativt nyoppstartet del av foreningen vår. De teller ikke så mange medlemmer, men er desto mer aktive. Fluefiske er ikke bare en hobby, det blir en livsstil for de som blir bitt av basillen. Blandt våre medlemmer finnes de som har et langt liv bak seg med fluefiske, og de besitter en enorm kunskap og store ferdigheter. Noe de gjerne deler. Dette er et inkluderende miljø der ingen spørsmål er dumme, og der det er takhøyde for å være nybegynner.

Fluegruppa holder stadig kurs. Fluebinding på skytesenteret og kastekurs er noe av det de kan tilby. Ellers har de arrangert endel turer, for å sette teorien ut i praksis.

Fluegruppa er på facebook, gruppa finner du her..

Kontakter for fluegruppa er Geir Arne Svendsen (99575521)

 

Fluegruppa

Foto: Jørn Harkjær

​Tilbudet går ut på at alle medlemmer i NJFF har muligheten til å kjøpe en nøkkel i medlemsbutikken. Denne nøkkelen passer i båter rund om i hele Norge. Deretter kan du gå inn på utlåns-siden og booke båten. 

Vår båt ligger i Bråttjenna ved gapahuken.

 

1 nøkkel - 100 båter
1 nøkkel - 100 båter