Grupper

Kroken JFF har ulike grupper som holder på med ulike aktiviteter for medlemmene sine. Trykk på hver enkelt gruppe under her for mer informasjon.

​​Kroken JFF´s ungdomsgruppe har siden 90-tallet arrangert ungdomsleir for elever ved Kroken skule på Sandvann. Ungdomsgruppa arrangerer også natursti på den årlige familiedagen i Vølane. Mange unge er også med på andre aktiviteter som dugnad, leirdueskyting, jaktfeltskyting, meitefiske, medlemsfisketurer og familiedag.

Leder i ungdomsgruppa er: Tarjei Tellefsen, tlf. 46837756.


Årsberetning ungdomsgruppa 2023

Seniorgruppa blei oppretta på årsmøtet 2019 med Lennart Skoglund (tlf.nr: 97043171) som leder.

Jentegruppa i KJFF starta opp i januar 2014. Vi er jenter i ulike aldere som er med på de forskjellige aktivitetene. Vi har etter avstemning fått navnet "Krutthønene", og har også fått vår egen logo, noe vi er veldig stolte over.

Det vi driver med er skyting, både med hagle og rifle, hagleskyting har allerede blitt veldig populært blant flere av medlemmene våre.

Fisking er også en av aktivitetene, og ulike matkurs, der blant annet lefsebaking og soppkurs.  Tiurleik, overnattingsturer ute og sosiale kvelder er andre aktiviteter vi har i jentegruppa.

Kvinnekontakt: Hanne Dalen, tlf.nr: 47930208