Resultater - Klubbmesterskap i jegertrap og leirduesti

Idag arrangerte Kroken JFF klubbmesterskap i jegertrap og leirduesti, og 32 skyttere deltok. Resultatene var meget gode, og man måtte skyte feilfritt i begge grener for å kunne kalle seg klubbmester, men det er kanskje ikke annet å vente når en del av Norgeseliten stiller til start. Torbjørn Nesland tok gullet på leirduestien med imponerende 50 treff, og Jørn Harkjær tok gullet på jegertrapen med 25 treff, og 40 strake treff i omskytinga.

Publisert: 19. august 2023 kl. 18.39

Sist oppdatert: 19. august 2023 kl. 18.56

KM leirduesti.jpg

Øyvind Skoglund og Kjell Skoglund skøyt også godt og tok sølv og bronse på leirduestien med 49 og 48 treff. Med dette resultatet tok Kjell seieren i veteranklassa med god margin. William M. Skoglund og Jon Isak M. Nesland skøyt også knallgodt og jevnt som så mange ganger før i år, William trakk det lengste strået med solide 47 treff, 1 due foran Jon Isak med 46 treff. Malene Nygaard skøyt best av damene med 45 treff, Hanne Dalen ble nr.2 med 41 treff og Linda Nesland var tredje best med 39 treff. 
 

KM jegertrap og leirduesti junior.jpg

På jegertrapen skøyt også Jostein Nesland og Torbjørn Nesland 25 treff. Etter ei lang omskyting tok Jostein sølvet og Torbjørn bronsa. Torbjørn imponerte mest av alle idag med fullt på både trap og sti, og over 100 strake treff. William M. Skoglund imponerte med knallskyting på trapen også, og tok gullet i juniorklassa med 24 treff. Lars Erik Skoglund vant veteranklassa med 24 treff, foran Lennart Skoglund med samme resultat. Olav Løvåsdal ble nr.3 med 22 treff. Linda Nesland ble beste dame med 22 treff, foran Hanne Dalen med 22 treff og Heidi C. Øverland med 21 treff.

Leirduesti
Medaljer senior:
Gull: Torbjørn Nesland 50 treff
Sølv: Øyvind Skoglund 49 treff
Bronse: Kjell Skoglund 48 treff

Medaljer - junior:
Gull: William M. Skoglund 47 treff
Sølv: Jon Isak M. Nesland 46 treff

Jegertrap: 
Medaljer senior: 
Gull: Jørn Harkjær 25 treff e.o
Sølv: Jostein Nesland 25 treff e.o
Bronse: Torbjørn Nesland 25 treff e.o

Medaljer junior
Gull: William M. Skoglund 24 treff
Sølv: Jon Isak M. Nesland 20 treff


Resultater:
Resultater KM i leirduesti
Resultater KM i jegertrap