MENY hamburgermeny Close-menu button
Jegertrap i Sannidal 2018

Skyting

Skyting er en hobby for livet. Enten du er 10 eller 70år. Vi i Sannidal JFF har et bredt tilbud til våre medlemmer både når det gjelder hagle- og rifleskyting

Sannidal JFF har en riflebane med 9 fasthold og en løpende elg. Fra april og frem til oktober tilbyr vi storviltprøver hver mandag og torsdag. Vi har skyttere som skyter både elgbane og jaktfelt. 

Vi har 2 trapbaner og en skeetbane. Her kan vi tilby skyting hver mandag og torsdag fra våren og frem til elgjakta. Mens vi i vinterhalvåret kan tilby skyting i flomlys og på dagtid fra kl10 til kl13​ på ​lørdager. 

​Se i menypunktene til de forskjellige grenene for mer info.​

Jaktfelt er skyting med rifle mot stillestående dyrefigurer som oftest foregår fra januar til mai.

Jaktfelt

​​​​Sannidal JFF har de seinere åra fått en god gjeng jaktfeltskyttere som reiser rundt på de forskjellige stevnene i vårt distrikt. Dette er i hovedsak i Aust-Agder, Telemark og Vestfold. 

Vi har mulighet for jaktfelttrening hver lørdag fra kl. 10.00 etter nyttår. Vi har skivestativer for alt fra 50m til 200m.​

 

Vi arrangerer hvert år 2 jaktfeltstevner. Disse stevnene inngår i Storfjellkarusellen. Dette er en karusell bestående av 8 jaktfeltstevner fordelt på foreningene Sannidal, Gjerstad, Kroken og Drangedal.

 

Skyting med rifle mot elektroninske fasthold og bevegelig elgfigur foregår når jaktfeltskytingen er slutt, dvs fra april og oktober.

RIFLEBANE

​​​Vi har en elgbane og 9 elektroniske fasthold.  

Oppsettet vi har på fastholdskivene fra april til oktober er vanligvis;

Skive 1: Elgfigur

Skive 2-7: Reinsdyrsfigurer

Skive 8-9: Innskytningsskiver

 

Vi arrangerer normalt sett 2 elgbanestevner hvert år. Disse inngår i karusellen Storfjellstuten, et samarbeid mellom Sannidal, Drangedal og Gjerstad.

Baneanlegg

Leirduebane

Vi har 2 trapbaner på anlegget vårt. I tillegg har en en skeetbane hvorpå man kan skyte trap eller compact sporting​​​. 

I vinterhalvåret kan tilby skyting i flomlys.

Her vil det komme info om skeet