Jegertrap i Sannidal 2018

Skyting

Skyting er en hobby for livet. Enten du er 10 eller 70år. Vi i Sannidal JFF har et bredt tilbud til våre medlemmer både når det gjelder hagle- og rifleskyting

Sannidal JFF har en riflebane med 9 fasthold og en løpende elg. Fra april og frem til oktober tilbyr vi storviltprøver hver mandag og torsdag. Vi har skyttere som skyter både elgbane og jaktfelt. 

Vi har 3 trapbaner og en skeetbane. Her kan vi tilby skyting hver mandag og torsdag fra våren og frem til elgjakta. Mens vi i vinterhalvåret kan tilby skyting i flomlys og på dagtid fra kl10 til kl13​ på ​lørdager. 

​Se i menypunktene til de forskjellige grenene for mer info.​

Jaktfelt er skyting med rifle mot stillestående dyrefigurer som oftest foregår fra januar til mai.

Jaktfelt

​​​​Sannidal JFF har de seinere åra fått en god gjeng jaktfeltskyttere som reiser rundt på de forskjellige stevnene i vårt distrikt. Dette er i hovedsak i Aust-Agder, Telemark og Vestfold. 

Vi har mulighet for jaktfelttrening hver lørdag fra kl. 10.00 etter nyttår. Vi har skivestativer for alt fra 50m til 200m.​

 

Vi arrangerer hvert år 2 jaktfeltstevner. Disse stevnene inngår i Storfjellkarusellen. Dette er en karusell bestående av 8 jaktfeltstevner fordelt på foreningene Sannidal, Gjerstad, Kroken og Drangedal.

 

Skyting med rifle mot elektroninske fasthold og bevegelig elgfigur foregår når jaktfeltskytingen er slutt, dvs fra april og oktober.

RIFLEBANE

​​​Vi har en elgbane og 9 elektroniske fasthold.  

Oppsettet vi har på fastholdskivene fra april til oktober er vanligvis;

Skive 1: Elgfigur

Skive 2-7: Reinsdyrsfigurer

Skive 8-9: Innskytningsskiver

 

Vi arrangerer normalt sett 2 elgbanestevner hvert år. Disse inngår i karusellen Storfjellstuten, et samarbeid mellom Sannidal, Drangedal og Gjerstad.

Baneanlegg

Leirduebane

Vi har 3 trapbaner på anlegget vårt. I tillegg har en en skeetbane hvorpå man kan skyte trap eller compact sporting​​​. 

I vinterhalvåret kan tilby skyting i flomlys.

Malin Farsjø er blant landets beste skeetskyttere og trener jevnlig på vår bane. Skeetbanen er kombinert med både trap og compact sporting.

Styrende dokumenter for bruk av skytebanen til Sannidal JFF.

Skytebane instruks.

Sikkerhetsregler på skytebanene.

Skeetbanen har vært flittig brukt og gitt resultater. Malin er blant landets beste skeetskyttere og trener med jevne mellomrom på vår bane