Vintercamp Ungdom 2024 med Isfiske

 • Fra:
  15.03.2024 kl. 18.00
 • Til:
  17.03.2024 kl. 17.00
 • Varighet:
  3 dager
 • Sted:
  Dyrøy
 • Pris:
  Medl: 200,- / Ikke medl: 500,-
 • Påmeldingsfrist:
  07.03.2024
 • Arrangør:

NJFF-Troms vil i samarbeid med Dyrøy JFF arrangere en Vintercamp for ungdom med fokus på overnatting ute om vinteren og isfiske.

Er du ungdom i alderen 13-18 år og har du lyst å lære mer om hvordan du på best mulig måte kan gjennomføre vinterturer i telt har du mulighet til dette på NJFF-Troms vintercamp.

I tillegg til kurs og opplæring i vinterovernatting i telt, vil aktivitetene på dagtid være muligheter for skiturer og ikke minst isfiske i flotte fiskevann i nærområdet.

Fredag 15 mars:

Oppmøte og gjennomgang av plan for helgen. Etablering av teltleir, felles middag og foredrag om vinterovernatting og ulike fisketeknikker på isen.

De som ikke ønsker å sove i telt har mulighet til å overnatte inne på Ungdomshuset Folkeheimen. Dette blir også basen for campen, hvor det vil være felles matservering gjennom hele helga.

Lørdag 16 mars:

Isfiske på Rubbåsvannet og andre småvann i nærområdet. Det er også muligheter for å gå på skiturer i området. Det vil også bli tilrettelagt for andre aktiviteter som snøhulebygging, snøborg mm. Etter ønske fra deltakere.

Det settes ståsnører over natta.

Felles middag, kveldskos og Quiss lørdag kveld.

Søndag 17. mars:

Isfiske og skiturer, sjekk av ståsnører.

Nedrigging av telt, felles lunsj og evaluering etter endt helg, før hjemreise.

Alle måltider er inkludert i deltakeravgift.

Dette må du ha med:

En god sovepose, Liggeunderlag, ski, skisko, skistaver, varme sko, yttertøy egnet for vinterbruk, god med varme klær, flere skift med ullundertøy og sokker, kopp og termos, vannflaske og annet personlig utstyr som toalettsaker mm.

Dette kan du ta med om du har tilgang til det:

Eget telt, oppblåsbart liggeunderlag eller reinskinn, primus, spade, isfiskeutstyr. Litt snop og sjokolade som skal rekke gjennom helga.

NJFF-Troms og Dyrøy JFF har utstyr til utlån om dere ikke har dette selv.

Den enkleste måten å komme seg til Dyrøy er med Hurtigbåten (Troms- Harstad ruta) Alle som kommer med hurtigbåt vil bli hentet på kaia ved ankomst. Skriv i  kommentarfeltet på påmeldingen om du kommer med hurtigbåten.

Det er også mulig å reise med personbil, dette må eventuelt hver enkelt deltaker organisere selv.

Oppmøtested

Legg i kalender
KONTAKT

Karl-Petter Yeong

Tlf: +4795222661

Anders Einung Hansen

Tlf: 99495886

Del: