Bli med på Frisk Pust!

NJFF-Troms arrangerer Frisk Pust for alle ungdommer mellom 14-24 gratis!

Publisert: 01. juli 2024 kl. 11.54

Sist oppdatert: 02. juli 2024 kl. 12.56

Norges Jeger og Fiskerforbund – Troms arrangerer tidenes Jakt, Fiske og Friluftslivscamp «FRISK PUST» for alle friluftslivs-interesserte ungdommer i Troms. Så derfor bør du sette av mandag 5. august til fredag 9 august og ta turen til Nordreisa. Vi kan love en ungdomscamp hvor du vil treffe mange ungdommer med samme interesser fra hele regionen, hvor vi kan tilby spennende aktiviteter med mye action, fart og moro. 

Campen er for ungdom fra det året man fyller 14 til 24 år. 

Det blir både fellefangst etter mink, havfiske, skytekonkurranser, opplæring i fluekasting, padling med packraft og kano og mye mer! 

Vi ønsker å gi deg en opplevelse av hva naturen kan by på, å skape et engasjement til de friluftslivet innen for jakt og fiske vi alle har rundt oss i Troms. Det finnes mange andre aktiviteter og ressurser som ikke er like utbredt idag. Derfor vil alle få opplæring i lokkejakt på rev, erfaring med kråkejakt og fellefangst med statens natur oppsyn. Målet er at deltakerne skal kunne få en innføring i flere aktiviteter som de kan gjøre på egenhånd etter Frisk Pust. 

Under uka er det satt opp en rekke aktiviteter som nevnt over, men i tillegg blir det mye annet som skjer i campen på Kjellerskogen. Det blir konkurranser i skying blant annet med pil og bue, opplæring i matlaging med vilt og røkting av feller. Det blir også live innspilling av podkast med Fangstpodden under uka.

Mere informasjon finner du i denne linken: Frisk Pust 

Frisk Pust uka er finansiert av Gjensidigestiftelsen.