Klubbmesterskap lerdueskyting 2023

Tirsdag 29/8 avholdt Sandefjord JFF første Klubbmesterskap lerdue etter at det har ligget brakk noen år. Sandefjord Lerdueskyttere stilte banen på Fokserød til disposisjon, og samarbeidet fungerte knirkefritt.

Publisert: 30. august 2023 kl. 20.20

Sist oppdatert: 31. august 2023 kl. 06.52

20 stk, derav 7 kvinner, stilte til start, og vi skjøt et klassisk 50 skudds (uhøytidelig) mesterskap.

Guro Brand ble årets Klubbmester kvinne med 35 treff, rett bak fulgte Elin Austrheim med 33 treff og Mari Kragh Galåen med 31 treff.

Henning Solem ble Klubbmester herre med 47 treff. Det var tett i teten, og rett bak vinneren fulgte Hans Kåre Røysland med 46 treff og Kim Erik Tanglien med 45 treff! (Der deltok ingen i juniorklassen.) 

Vinnerne fikk med seg hver sin kniv, og får også en Klubbmester-pin de kan pryde skytevesten med! Vi hadde også to kniver som trekkepremier, Elin Austrheim og Jon Syrrist stakk av med hver sin. Topp stemning på banen, og mye jug og skryt som vanlig. Ettersom lagene kom inn fikk de forsyne seg med pølser fra grillen og nytraktet kaffe.

Tusen takk til alle som møtte opp, og ikke minst til alle som bidro til rigging og fiksing! Vi gleder oss til å arrangere nytt mesterskap i august neste år!

For styret SJFF;

Hans Kåre Røysland og Annik Wågnes.

IMG_3438.JPG
Klubbmester kvinner Guro Brand flankert av Elin Austrheim og Mari Kragh Galåen.

 

IMG_3443.JPG
Klubbmester herrer Henning Solem flankert av Hans Kåre Røysland og Kim Erik Tanglien.

 

IMG_2738.JPG
Flott vær og topp stemning!

 
IMG_2753.jpg
Resultatliste