Sandefjord Jeger- og Fiskerforening

Vi er Vestfolds største og mest aktive jeger- og fiskerforening med mer enn 1000 medlemmer! Foreningen er en åpen forening der alle med interesse for jakt, fiske og friluftsliv er velkommen til å bli medlem.

Foreningen er bygget opp med et hovedstyre og mange utvalg og grupper med forskjellige interesser og aktiviteter. Her kan de aller fleste finne likesinnede, enten du er interessert i jakt, fiske, friluftsliv eller kultivering av sjøørretbekkene. Vi har også egne grupper for ungdom og kvinner.

Kontakt oss. Følg oss på facebook.

Våre Utvalg

Sandefjord Jeger- og Fiskerforening er Vestfolds største og mest aktive jeger- og fiskerforening med over 1000 medlemmer! Foreningen er en åpen forening der alle med interesse for jakt, fiske og friluftsliv er velkommen til å bli medlem

Foreningen er bygget opp med et hovedstyre og mange utvalg og grupper med forskjellige interesser og aktiviteter. Her kan de aller fleste finne likesinnede, enten du er interessert i jakt eller fiske, ungdomsaktiviteter eller kultivering av sjøørretbekkene. Eller om du interesser deg for friluftsliv generelt. Vi har tilbudet til deg.

Vi har et seniorutvalg som samles en gang i måneden til faglig påfyll og sosialt samvær. 

Ungdommen samles minst en gang pr. uke.

Kvinnene hos oss har et eget utvalg der de har sine aktiviteter, samtidig som mange av de også deltar i foreningens øvrige arbeid. Egen lukket fb-gruppe, men all relevant info blir lagt ut under fanen 'kvinner' på nettsiden.

Vi oppfordrer deg til å se under de ulike overskrifter på forsiden til vår hjemmeside så vil du finne en eller flere aktiviteter som er innen din interesse og kontaktpersoner for dette. Og finner du ikke umiddelbart din hovedinteresse så ta kontakt med oss. Det kan godt hende at vi har noe for deg allikevel.

Vi har vårt hovedkvarter på Pukkestad gård midt i Sandefjord (Hystadveien 21). Her er det aktiviteter av mange slag nesten hver kveld gjennom hele året. Kom gjerne innom oss.

Vi driver med en omfattende kursvirksomhet med alt fra jegerkurs til kurs i fluebinding og sporkurs for hunder. Mange av våre medlemmer kommer inn i foreningen gjennom å delta på et kurs, og etter kurset blir de i foreningen resten av livet.

Vi har ambisjoner om å få til en hjemmeside som kan være en plass for våre medlemmer og ikke-medlemmer til å bli oppdatert på hva som til enhver tid skjer i foreningen.

Har du synspunkter, tips eller andre innspill, så setter vi veldig stor pris på å høre fra deg.

Håper vi ses.

Med vennlig jakt og fiskehilsen
For Sandefjord Jeger- og Fiskerforening
Runar Dalen
Leder
Tlf. +47 95 94 66 37
leder@sandefjordjff.no ​​

 

Nyheter

Våre medlemsfordeler

Bli medlem av NJFF

Som medlem av NJFF får du tilgang til en rekke fordeler.

Jakt & Fiske
Som medlem av NJFF mottar du landets største jakt- og fiskemagasin rett hjem i postkassa. I tillegg har du tilgang til samtlige artikler i den digitale utgaven på nett.
Mine båter
Som medlem i NJFF kan du få tilgang til båter over hele landet. Alle båtene er plassert i vann med gode fiskemuligheter.
Bli medlem!