MENY hamburgermeny Close-menu button

Barn og Ungdom

Om ungdomsgruppa.

Tønsberg og omegns Jeger- og Fiskerforening startet opp dagens ungdomsgruppe i 2005. Vi har drevet gruppa som en turklubb. All aktivitet har foregått ute i friluft, og vi har så langt ikke hatt noen form for "innemøter". Siden starten har vi vært på mange fisketurer, både i fersk- og saltvann. Vi har vært på skytebanen både med rifle og hagle. Vi har vært på jakt og vi har spist byttet. Vi har overnattet i telt og i hytte, og vi har vært masse ute i frisk luft.

Alle kan være med oss på tur. Foreldre og foresatte kan selvsagt være med de også og er du under 10 år bør du ha med deg noen du kjenner godt første gang du skal på overnattingstur.

Dersom du allerede er juniormedlem i Tønsberg og omegns JFF eller i Fiskeklubben, sparer du fort inn medlemskontingenten. Det koster kr 200,- for å bli med på helgeturene våre dersom du ikke er medlem. Er du medlem er det gratis.

Alle aktivitetene våre foregår i trygge former og du får hjelp dersom du trenger det. Du kan låne utstyr av oss dersom det er nødvendig.

 

Ut på tur?

Vi setter hver senhøst opp en plan for hva vi skal gjøre den neste sesongen, og planen kan du klikke deg fram til på forsiden Der kan du også finne stoff om hva vi har gjort. Se i arkivet nederst på forsiden. Sender du oss e-mailadressa di, får du mail når det er noe på gang.

På fisketurene våre pleier vi å ha en konkurranse med premier til dem som får flest og/eller størst fisk. Har du litt flaks kommer du kanskje hjem med ei ny fiskestang eller et par nye sluker. HUSK Å TA MED FLYTEVEST!

For dem som 14 år eller eldre, pleier vi også å ta noen turer på skytebanen for å trene med hagle og lerduer. Og vi drar selvsagt på jakt. Både på fjellet og ved sjøen. Er du 15 år eller eldre, bør du melde deg på jegerprøvekurs. Det må du ha dersom du er 16 år og vil på jakt. Det er også viktig for oss at du deltar på noen aktiviteter på skytebanen før eventuell jakt. Det har ikke minst noe med sikkerhet å gjøre.

Følg med på FB og nettsida vår. Vi forsøker å oppdatere så godt vi kan. 

Kontaktpersoner for ungdomsgruppa: Kjetil Engø på mob 90267855 eller Eivind Ingvaldsen på mob 95772384. 

Vi sees!​