Tønsberg og omegns JFF

Velkommen til våre sider

Velkommen til vårt lokallag, Tønsberg og omegns Jeger- og Fiskerforening


Her finner du kontaktinformasjon og aktivitetstilbud

 

Tønsberg og omegns Jeger- og Fiskerforening,TOJFF, ble stiftet i 1919. Vi er tilsluttet Norges Jeger- og Fiskerforbund, NJFF. Det betyr at du også er medlem av NJFF dersom du er medlem hos oss.

Tønsberg og omegns Jeger og Fiskerforening er åpen for alle, og har i dag ca. 300 medlemmer. Alle kan delta på våre aktiviteter og medlemskap er ikke noe krav.
Vår virksomhet er organisert gjennom ulike arbeidsutvalg. Vi har i dag utvalg for jakt, barn og ungdom, jenter/damer og fiske. Foreningen driver også et aktivt arbeide med å kultivere bekker og elver i lokaldistriktet vårt og har du lyst til å være med på dette kan du se mer om det på hjemmesiden vår. Du finner mer informasjon om våre tilbud på utvalgenes respektive sider.
Dersom du brenner for noe og savner et tilbud om dette, hører vi gjerne fra deg. Ønsker du selv å delta i driften av foreningen gis det anledning til det.
TOJFF har foreningshytte på Vestre Bolæren. Mer info om dette finner du i menyen ​​øverst ​på siden.

Du kan sende en e-post til lokallaget ved å  kontakte styremedlemmer på epost eller telefon. TOJFF er også på FB og der kan du lese mer om aktiviteter vi har.

Aktivitetskalender

Tilpass søket for aktivitet og kurs

Snarveier
Velg tidspunkt

Tønsberg og omegns JFF

Viser 1-0 av 0

Viser 1-0 av 0

Tore Gullik Dokken

Nestleder

Per Ove Nilsen

Sportsfiske kontaktperson

Eivind Ingvaldsen

Ungdomsansvarlig

Nils Kjetil Engø

Ungdomsansvarlig

Tore Gullik Dokken

Kontaktperson

Dag Østmann

Sekretær

Bli medlem av NJFF

Som medlem av NJFF får du tilgang til en rekke fordeler.

Jakt & Fiske
Som medlem av NJFF mottar du landets største jakt- og fiskemagasin rett hjem i postkassa. I tillegg har du tilgang til samtlige artikler i den digitale utgaven på nett.
Mine båter
Som medlem i NJFF kan du få tilgang til båter over hele landet. Alle båtene er plassert i vann med gode fiskemuligheter.
Bli medlem!